To je to što me zanima!

Ovaj put je gotovo: Pippa je prekinula s dečkom Alexom

Utjehu od prekida Pippa je potražila kod sestre Kate i princa Williama. Problemi u vezi s Alexom krenuli su nakon što je Pippa bila djeveruša na sestrinom vjenčanju
Vidi originalni članak

Pippa Middleton (27) prekinula je vezu s Alexom Loudonom (31). Do prekida je došlo zbog niza svađa koje su ih pratile proteklih tjedana. 

- Utjehu od prekida potražila je kod Williama i Kate u Balmoralu. S Alexom je prekinula kratko tijekom ljeta, ali ovoga puta je zbilja gotovo. Uopće ne razgovaraju - rekao je izvor za britanski The Sun. 

Prije dva mjeseca par se pojavio na vjenčanju prijatelja gdje su pred svima ostavili dojam zaljubljenog para. 

- Nakon vjenčanja govorilo se da je Alex ljubomoran jer je Pippa koketirala s Harryjem, ali ona i Harry su zbilja samo prijatelji - rekao je izvor blizak Pippi. 

Sestra vojvotkinje od Cambridgea status seks simbola stekla je 29. travnja na vjenčanju svoje sestre i princa Williama. Tad su i započeli njezini problemi s Alexom. Mediji su je povezivali s princom Harryjem. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lulica_virgin 12.11.2011.

    ak je ona sex simbol , sta je za nju lana banely ?

  • blue_sky 11.11.2011.

    Meni je ona baš simpa i draga, a to što novinari vide u njoj sex simbola i pišu o njoj stalno zato ona nije kriva. Nije sad da se naslikava po novinama, ili stalno traži da bude u centru pažnje kao kod nas Ava, Maja i sl, cura živi normalan život, a to što je ovi opsjedaju je druga stvar..

  • lana1987 11.11.2011.

    Nemam ništa protiv žene, nije da stalno visi po medijima sa glupim izjavama kao naše posvuduše, već ju paparazzi proganjaju svaki dan na putu za posao. međutm, ona je možda najbolji primjer utjecaja medija; kako stalnim ponavljanjem da je savršena, s*x simbol itd od prosječne žene naprave senzaciju desetljeća, samo jer joj je seka princeza Engleske!

Komentiraj...
Vidi sve komentare