To je to što me zanima!

Ovako sada izgleda Bali-beg iz 'Sulejmana Veličanstvenog'

Na snimanju serije 'Çalıkuşu' upoznao je Fahriye Evcen koju je zaprosio i oženio prošlog ljeta na godišnjem odmoru u Rimu. Prije tri godine otvorio je restoran koji je nazvao po liku koji ga je proslavio
Vidi originalni članak

Burak Özçivit (32) tumačio je ratnika Bali-bega  u 'Sulejmanu Veličanstvenom'. Ta uloga donijela mu je svjetsku slavu te je postao miljenik pripadnica ljepšeg spola.

Aktivan je na Instagramu gdje često objavljuje fotografije iz svakodnevnog života. Osim što je 'stanjio' brkove, čini se kako se Burak nije mnogo promijenio.

Prati ga više od sedam milijuna ljudi, a pratiteljice ne štede na komplimentima ispod njegovih fotografija.

Nakon 'Sulejmana' dobio je ulogu u još jednoj povijesnoj seriji. Naime, glumio je u seriji 'Çalıkuşu' u kojoj  se radnja odvija početkom 20. stoljeća te prikazuje raspad Osmanskog carstva.

Na snimanju te serije upoznao je Fahriye Evcen (30) koju je zaprosio i oženio prošlog ljeta na godišnjem odmoru u Rimu. Prije nje bio je u vezi s kolegicom Ceylan Capom (28). 

- Naučio sam biti oprezan u vezama jer ljubav može biti itekako opasna. Treba mi vremena da se opustim i prepustim osjećajima, ali kad se uvjerim da kraj sebe imam pravu ženu, sav joj se predajem - izjavio je  markantni glumac Özçivit.

Prije tri godine otvorio je restoran koji je nazvao po liku koji ga je proslavio. Iako si je mogao priuštiti najbolje i najskuplje dizajnere interijera, glumac je sâm uređivao prostor. Sve je u njemu u znaku bujnih brkova koji su bili Bali-begov zaštitni znak u seriji.

- Crveni neonski brkovi dočekat će vas na ulazu u restoran, a stavili smo ih i na cjenike, jelovnike, salvete te podmetače - rekao je Burak na otvorenju.

Nakon 'Sulejmana Veličanstvenog' i 'Çalıkuşu', glumac je nastavio snimati serije. Trenutno glumi u romantičnom televizijskom serijalu 'Kara Sevda'.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • serpentine 11.04.2017.

    Bezvezan je

  • kabrit72 11.04.2017.

    zgodan

  • blondie8 11.04.2017.

    meni je sada puno zgodniji sa malim brkovima, ne volim one velike, izgledaju mi dosta grubo...kada čitam o tim novim glumcima, većina ima korijene izvana...plave oči, plava kosa...zato i ispadnu ovako lijepo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare