To je to što me zanima!

Ove pjesme su ih proslavile, a oni ih više ne mogu niti čuti

Mrzim svoju pjesmu 'Telephone'. Beyonce i ja smo super funkcionirale zajedno na snimanju, ali pjesmu zapravo uopće ne podnosim, rekla je ekstravagantna pjevačica Lady Gaga
Vidi originalni članak

Miley Cyrus: 'Party in the USA'

Kada priprema tulum, Miley (25) nema problema s činjenicom da se 'vrte' njezine pjesme, dok god nije riječ o 'Party in the USA'. Američka glazbenica iz nekog ju razloga ne može smisliti.

Bruno Mars: 'The Lazy Song'

Glazbenik, pravog imena Peter Gene Hernandez (32), nije objasnio zašto, ali je jasno dao fanovima do znanja da mrzi melodiju svoje pjesme 'The Lazy Song'.

Ariana Grande: 'Put Your Hearts Up'

Pjevačica (24) tvrdi da ne mrzi toliko pjesmu, koliko ne podnosi spot.

- To je bio najgori trenutak u mom životu. Našpricali su me s lošim sprejom za samotamnjenje i obukli u glupe haljine. Cijela stvar kao da je iz pakla - otkrila je Ariana svojevremeno.

Lady Gaga: 'Telephone'

 - Mrzim tu pjesmu. Beyonce i ja smo super funkcionirale zajedno, ali pjesmu ne podnosim - rekla je ekstravagantna pjevačica (31).

Lorde: 'Royals

 - Ta pjesma zvuči kao ringtone za Nokiju! Melodija nije dobra ni cool, sve u svemu pjesma je katastrofa - rekla je Lorde (21). Činjenicu da je upravo zbog nje postala planetarno poznata očito je u tom trenutku zanemarila.

Avril Lavigne: 'Complicated'

- Nekada mi je mučno kada moram izvesti 'Complicated' na koncertu. Jedino što mi pomaže jest reakcija publike kada začuju prve taktove - iskrena je kanadska pjevačica Lavigne (33).

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Metal👊Machine 22.12.2017.

    Royals mi je nepodnošljivo iritantna pjesma. Ostale ako sam i čuo ne sjećam ih se, na moju sreću.

  • 22.12.2017.

    takva je današnja glazba postoje tisuće dobrih pjesama i nikad ih se neće čuti soulful house ili chill out zbog adele ed sherana i drugih,,

  • Dennyy 22.12.2017.

    Totalno ih razumijem zašto ne podnose te pjesme jer ih ni ja ne podnosim.. ne znam koju bi izdvojio od ove liste kao najgoru, sve su mi tu negdje, iritantne.. kad puste na radiju, smuči mi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare