To je to što me zanima!

Ove poznate dame obožavaju igračke za seks i to ne skrivaju

DAME SLOBODNOG UMA Malo ljubavi prema sebi nikad ne škodi. Znaju to i zvijezde, a neke od njih javno su priznale kako vole razne spravice za osobno zadovoljstvo
Vidi originalni članak

Ove dame česte su gošće seks shopova diljem svijeta:

Rihanna

Navodno je jednom u pariškom seks shopu potrošila 1.300 funti. Kupila je svijeće, donje rublje, lisice i nekoliko igračaka.

Lady GaGa

Jednom tabloidu 2009. godine je izjavila: 'Ja sam radoholičarka, solo sam i prilično sam usamljena, ali nemam problema s time. Moj vibrator i ja smo jako sretni'.

Eva Longoria

- Nisam uživala u seksu dok nisam počela masturbirati. Prije toga nisam bila baš seksualna. Kupila sam svoj prvi vibrator prije tri godine - rekla je u jednom intervjuu. 

Barbara Walters

Održava seksualnost i u zreloj dobi. U jednoj emisiji priznala je da koristi seks igračku koja se zove The Selfie. Kasnije je sve to opovrgnula i rekla kako je to bilo zbog gledanosti.

Jennifer Lawrence

Prijatelji su joj iz šale poklonili desetak seksi igračaka, a ona ih nosi u kutiji gdje god ide. 

Conanu O'Brianu je 2013. ispričala anegdotu o tome kako je jednom u hotelu kutiju s igračkama za seks stavila ispod kreveta. Međutim, spremačica je to našla i sve igračke složila na ormarić.

Beyonce

Za vrijeme posjete jednom seks shopu u New Yorku ona i suprug Jay Z potrošili su čak 6000 dolara. Na što su točno potrošilo novac nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Johndenver 12.11.2017.

    S...nevjeste

  • 11.11.2017.

    Meni je dobra i moja ruka, evo sad ga idem istrest

  • zivancan 11.11.2017.

    dobro je imati igračkice,ali je najbolje koristi ih u dvoje,ili možda i više,kako tko voli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare