To je to što me zanima!

Ove seksi slavne bake izgledaju bolje nego duplo mlađe žene

Jedne imaju fantastične gene, druge paze na prehranu i redovito vježbaju, a treće su potražile pomoć plastičnog kirurga. Bez obzira na sve, ove slavne bake izgledaju sjajno
Vidi originalni članak

Ove poznate dame bez problema prkose godinama te su baš poput vina - što starije, to bolje.

Neda Ukraden u kolovozu će proslaviti 67 rođendan i izgleda fenomenalno.

- Drage moje, ne dajte da vas netko slaže i da kaže da mladost traje do 50-e. Ja se tek sad najbolje osjećam, ma puno bolje nego kada sam imala 33 godine - rekla je svojedobno ponosna baka koja često naglašava koliko voli svoje dvije unuke i unuka.

Slavica Ecclestone, bez obzira na navršenih 59 godina, i dalje bi se mogla baviti manekenstvom, kao što je to nekada radila, no uloga bake očito joj odgovara.  

Radojka Šverko za sebe skromno kaže da je Pepeljuga.

- 'Ja volim kuhati, čistiti, prati podove, grabljati. Ja sve volim raditi - kazala je Radojka. No koju god si titulu dodijelila, Radojka je majka i baka, a razlika između njezine druge kćeri i unuke je svega 5 godina.

- Razlika između moje starije kćeri i mlađe kćeri je dosta velika. Kad se rodila moja unuka, onda je moja druga kći imala pet godina i zapravo je moja Ana postala teta Ana s 5 godina. Mislim da nam je odnos danas jako kvalitetan I lijepo mi je pratiti kako sazrijeva - otkrila je.

Tina Turner ima 77 godina i dalje je pravi komad. Karijeru je započela davne 1958. godine, a u životu je zabilježila velike uspone, ali i padove. Sve je to Tina znala nositi, baš kao i godine koje joj sjajno stoje.

Kraljica putenosti, Sofia Loren ima 81 godinu, a još je pravi melem za oči. Nedavno je snimila kampanju za Dolce&Gabbanu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Gospođa komentira 27.06.2017.

    Kod Nede rđav suncobran

  • 26.06.2017.

    Dobri geni,jako dobar plastični kirurg i odličan šminker čine čuda.

  • plik 26.06.2017.

    im ajos starijih žena kaj se drže.. Severina, Rozga, Nina, Šuputica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare