To je to što me zanima!

Ovi se stihovi najviše slušaju u Hrvatskoj: 'Ku*ve, pare i droga, ne znam šta ću bez toga...'

Ja sam bebo tvoj, kupiću ti to i to. Oćeš Louis Vuitton, samo reci koj' broj. Il' Armani Code, nije bitno kol'ko. Evo ti lova, broji, ima tol'ko, nastavak je stihova pjesme koja je u jednom danu preslušana 800 tisuća puta
Vidi originalni članak

Na YouTube-u su posljednjih dana popularne cajke i trep hitovi, a prvi u trendingu je Nucci s hitom 'Bebo 3'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne bi to bilo ništa neobično dok se ne pročita tekst Nuccijeve pjesme koju Hrvati već obožavaju. U nastavku pogledajte neke od stihova ovog hita:

- Kurve, pare i droga, ne znam šta ću bez toga. Tura prva, druga, treća, brate, pijem kô stoka. Popio ceo bokal, napunio ceo lokal - započinje pjesma.

- A čujem bam-bam. Opet noću kad se vozim. A čujem bam-bam. Opet sam na duploj dozi. A čujem bam-bam. Kad sam s njom u svakoj pozi. Ja sam bebo tvoj, ja sam bebo tvoj - dio je refrena.

- Ja sam bebo tvoj, kupiću ti to i to. Oćeš Louis Vuitton, samo reci koj' broj. Il' Armani Code, nije bitno kol'ko. Evo ti lova, broji, ima tol'ko - nastavlja dalje.

IMA PJESMU SA ŠABANOM VIDEO Tea Tairović mrda guzom pred zastavama Balkana: 'Srce kao jedno kuca, familija smo'

Nucci je prije toga imao dijelove 'Bebo' i 'Bebo 2' s kojima je također vladao trendingom. Trenutačno je Devito drugi u trendingu s pjesmom 'Marina', a treća je folk pjevačica Tea Tairović s pjesmom 'Dva i dva' kao i sa svojom pjesmom 'Balkanija'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • JosipMiller 20.07.2022.

    Automatizirano nizanje tonova na autotuneu, na najnižim porivima, lišeno svakog svojstva dostojnog glazbe. Krenuli su s arhitekturom, infiltrirali se u znanost i tehnologiju, glazbu gaze već dulje vrijeme. Dok rulja shvati da postoje, gotovo je. Sad se vuku na regionalnu priču iako to nema nikakve veze s bilo kakvim "bratstvom i jedinstvom" iako pokušavaju stvoriti perverznu New age verziju kohezije naroda i narodnosti u nekoj imaginarnoj "regiji". To će biti samo jedinstvo u propasti i neukusu. They live...

  • Nameless 31.05.2022.

    Preporučujem poslušati stvar Hiljson Madela- Neće k***c izuzetno "inteligentni" lyricsi, da...

  • Veteran❤🇭🇷💝 31.05.2022.

    Čudo niste napisali što se najviše sluša u Srbiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare