To je to što me zanima!

Ovisna o operacijama: Starleta Price pokazala jezive ožiljke...

Javnost je ostala šokirana kad je vidjela velike ožiljke na Priceinom licu, a navodno su njezinih petero djece koje ima iz tri različita braka, nakon posljednje operacije počela plakati kad su vidjeli njezino lice u zavojima
Vidi originalni članak

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price (41) ne može se pomiriti s činjenicom da stari. Zbog toga se podvrgnula nekoliko plastičnih operacija, a nedavno su isplivale fotografije na kojima Price izgleda neprepoznatljivo. Starleta se trenutno nalazi u Turskoj gdje je otišla na zatezanje lica te zatezanje vjeđa. 

Javnost je ostala šokirana kad je vidjela velike ožiljke na Priceinom licu, a navodno su njezinih petero djece koje ima iz tri različita braka, nakon posljednje operacije počela plakati kad su vidjeli njezino lice u zavojima.

Iako su je doktori upozoravali na to da treba smanjiti s plastičnim operacijama, čini se kako se Katie ne da. Čak se i njezin dečko Kris Boyson (30) odlučio na operaciju nosa. 

Katie se s 13 godina bacila u manekenske vode, a popularnost je stekla kad je 2015. godine pobijedila u 'Celebrity Big Brotheru'. Njezino bogatstvo procijenili su 2012. na 45 milijuna funti (oko 374 milijuna kuna), ali navodno je na novog dečka već 'iskeširala' oko četiri milijuna kuna, a mjesečno plaća 80.000 kuna za održavanje vlastite farme u Surreyju. 

S bivšim suprugom Haylerom ima sina Jetta Riviera (5) i kćer Bunny (4). S bivšim mužem, pjevačem Peterom Andreom (46) ima kćer Princess Tiaamii Crystal Esther (12) i sina Junior Savva Andreasa Andrea (14). Sina Harveya Pricea (17) dobila je s bivšim nogometašem Dwightom Yorkeom (47). 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • S.T.A.R.S 27.08.2019.

    Droga radi svoje....

  • iiiih 23.08.2019.

    I to sve da ji se svidjala muskarcima.

  • MINI-sun 23.08.2019.

    Cemu horror fimovi? Imamo live zastrasujuce hodajuce objekte oko nas na pretek...ova je nadmasila Annabelle...zalosno sto ljudi svjesno upropastavaju svoj osobni identitet,nekad se dostojanstveno starilo...svaka bora,jedna godina vise,jedna uspomena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare