To je to što me zanima!

Ovo im je bio zadnji zajednički nastup, cure se ne podnose

'Spajsice' se godinama svađaju s Victorijom. Sad su pristale ponovno biti zajedno. Spavale su u odvojenim hotelima, putovale u različitim avionima i stalno se tračale
Vidi originalni članak

Victoria Beckham (38), Emma Bunton (36), Geri Halliwell (40), Mel B (37) i Mel C (38) na povratničkoj turneji 2007. godine spavale su u odvojenim hotelima, putovale u različitim avionima i neprestano se olajavale.

Britanska pop skupina Spice Girls ipak se okupila zbog Olimpijskih igara. Mnogi su komentirali kako im je proradio ego jer su pjevale pred 80.000 ljudi. Nekoliko mjeseci prije, kad su ih zvali da se dogovore za nastup, Victoria se zainatila i rekla da je s njom i “spajsicama” zauvijek gotovo. Branila se da joj dizajnerska karijera i majčinstvo oduzimaju previše vremena. Ostale članice benda su pobjesnile. Djevojke, koje se i nakon raspada 2001. godine i dalje druže, komentirale su da se Posh previše uobrazila. Zamjeraju joj da je egocentrična jer se udala za nogometaša Davida Beckhama (37) i kako samo želi biti u centru pažnje. “Spajsice” su svaka u sedam godina karijere zaradile više od 80 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • plavuša2 14.08.2012.

    Može li mi netko objasniti šta je njima uopće VB trebala i prije i sada, nezna pjevati, nezna plesati ................

  • zvrka1977 14.08.2012.

    kom su one bile atrakcija?

  • libeluli 14.08.2012.

    Ne ljutim se nimalo, čak ni na ove koji udaraju minuse i ne daju mi reći da je Mel B bolja od VB

Komentiraj...
Vidi sve komentare