To je to što me zanima!

Ovo je Ana-Klaudija Štilinović, nova Loto voditeljica iz Zagreba

Slobodno vrijeme, za kojeg kaže da ga ima malo, Ana-Klaudija uglavnom provodi u druženjima s obitelji i prijateljima, sportskim aktivnostima...
Vidi originalni članak

Od 1. veljače na male ekrane stiže novo 'zaštitno' lice Loto emisija, a gledatelji će te srijede u popularnoj sedmici sretne brojeve očekivati uz Ana-Klaudiju Štilinović.

Riječ je o mladoj Zagrepčanki s iskustvom voditeljice, animatorice i modela, a koja je osim rada vezanog uz kamere i fotografske aparate, zaposlena i na mjestu Voditelja tima za pravnu tehnologiju i edukacije u jednom odvjetničkom društvu.

- Završila sam jezičnu gimnaziju tijekom koje sam jednu školsku godinu provela na razmjeni u SAD- u. Potom sam upisala i završila Agronomski fakultet, jedan semestar u Grčkoj, no karijera me odvela u drugom smjeru te danas radim u odvjetničkom društvu gdje sam promijenila nekoliko radnih mjesta - rekla je nasmijana Ana-Klaudija čiji će osmijeh zasigurno razoružati i brojne gledatelje Loto emisija.

SLOMILA JE PRST Bivša loto djevojka završila na hitnoj: 'Išla sam ulicom sretna, nasmijana i odjednom pljas...'

Iako nikad nije mislila da će dobiti priliku postati Loto djevojkom, šansu nije htjela propustiti.

- Nisam niti znala da Hrvatska Lutrija traži novo lice. Sestra mi je proslijedila oglas i rekla da se moram prijaviti jer me prepoznala u toj ulozi pa mogu reći da je ona glavni krivac - rekla je Ana-Klaudija te dodala:

- Oduvijek sam mislila kako su Loto djevojke elegantne i karizmatične i još uvijek ne mogu vjerovati da ću imati čast raditi s prekrasnim i dragim kolegicama Jelenom Glišić i Monicom Jakšić. Sada i sama imam priliku nekom uljepšati dan i biti ono lice koje igračima donosi lijepe vijesti.

Slobodno vrijeme, za kojeg kaže da ga ima malo, Ana-Klaudija uglavnom provodi u druženjima s obitelji i prijateljima, sportskim aktivnostima te učenju stranog jezika, a kaže kako nekad odigra igre na sreću.

- Ja ponekad odigram, no članovi moje obitelji su vjerni igrači. Ne bi me začudilo da neki od njih u kalendarima imaju podsjetnike za uplatu listića - rekla je kroz smijeh mlada voditeljica. A što je za nju sreća?

- Zdravlje mojih bližnjih, njihovo veselje i vrijeme koje provodimo zajedno. Veselje pronalazim i u malim svakodnevnim stvarima – od najdraže pjesme na radiju, preko fine hrane koju mi mama donira da taj dan ne moram kuhati pa sve do uživanja u lijepom vremenu, čitanju neke dobre knjige ili gledanju filma - ispričala je za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • miško pušić 09.10.2023.

    Bit će da je polu crnkinja ,,ali prezgodna je ,,...  

  • Cirenac 25.01.2023.

    Suzana je bila bolja.

  • MMayo 23.01.2023.

    Ma bravo!-Ljudi moji-dajte šansu svima:Mladost i(ovaj put) ljepota mijenjaju svijet-na bolje!SRETNO !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare