To je to što me zanima!

Ovo je djevojka Baby Lasagne! Ona mu je napravila hit spot

Glazbenik Baby Lasagna izbacio je spot za svoju pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' s kojom će se predstaviti na ovogodišnjoj Dori, a spot mu je pomogla napraviti dugogodišnja djevojka
Vidi originalni članak

Glazbenik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, ovogodišnji je favorit Dore za odlazak na Eurosong. U utorak je izbacio spot za svoju pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim', koji je izazvao pozitivne reakcije sa svih strana. Glazbeni spot, koji je izazvao salvu komplimenata, mu je snimila djevojka Elizabeta Ružić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Baby Lasagna, na razočarenje mnogih obožavateljica, je već duže vrijeme u vezi s Elizabetom Ružić. 

Elizabeta, koja je od Lasagne godinu dana mlađa, živi u općini Kaštelir gdje radi u obiteljskoj tvrtki. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se video produkcijom i art fotografijom. 

Sa svojim dečkom često sudjeluje u raznim multimedijalnim projektima kojima promovira Istru i rodni kraj.

ODABRALI PREDSTAVNIKE Hrvatska treća na kladionicama za Eurosong: Ove dvije zemlje su ispred nas, poslušajte pjesme

Par je još 2022. godine dobio nagradu za najbolji video iz Istre na natječaju Moja.hr. Riječ je o natjecanju mladih i kreativnih ljudi iz 20 županija i Grada Zagreba u jednominutnim filmovima, a zadatak je bio u šezdeset sekundi pojasniti osjećaj emotivne vezanosti uz sredine u kojima žive. 

Inače, glazbeni spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' sniman na nekoliko različitih lokacija u Markovoj rodnoj Istri, čime je dodatno naglašena kontrastna tema pjesme koja prikazuje odlazak iz ruralnog okruženja u urbanu sredinu. Radnja prati mladića okruženog lokalnim stanovništvom i domaćim životinjama, koji u potrazi za boljim životom odlazi u strani svijet.

JOŠ NEMAMO NITI PJESMU, ALI... Kako Hrvatska može biti treća na kladionicama za Eurosong? Provjerili smo sa stručnjacima

- Ovo je do sada najveći spot moje karijere, a mislim da se to može i vidjeti. Jako sam ponosan na moje najbliže koji su sudjelovali u stvaranju spota - rekao je glazbenik. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Hibiskus2 23.02.2024.

    sviđa mi se spot, odličan, pjesma tak tak...

  • vava5 22.02.2024.

    Odlična pjesma i spot,mogli bismo sa njima uspjeti😇

  • Slajzerizer 22.02.2024.

    Koje gluposti,i ti anonimci i ta glupa muzika

Komentiraj...
Vidi sve komentare