To je to što me zanima!

Ovo je djevojka pred kojom je Bieber šetao gol na Bora Bori

Jayde Pierce, za koju se pretpostavlja da je Bieberova nova djevojka, vizažistica je i blogerica koja mu se svidjela nakon što je vidio njezine fotografije na Instagramu
Vidi originalni članak

Nakon što su se u srijedu u stranim medijima pojavile fotografije potpuno golog Justina Biebera (21) koji na Bora Bori paradira ispred Jayde Pierce (20), djevojke s kojom ga se već neko vrijeme povezuje, mnogi su se zapitali tko je zapravo ona. 

Riječ je o Britanki koja je vizažistica i modna blogerica te svoje tutorijale redovito dijeli na društvenim mrežama. Putem interneta promovira se još od 13. godine. Od prošle godine ima i svoj YouTube kanal, a na Instagramu ima preko 249 tisuća pratitelja. 

Upravo preko te društvene mreže ju je pjevač i primijetio. Nakon što su neko vrijeme izmjenjivali poruke, Jayde mu je rekla da će u svibnju biti na odmoru u Miamiju. Tada su se našli i po prvi put su snimljeni zajedno, a Jayde je ubrzo nakon toga na Instagramu podijelila i njihovu zajedničku fotografiju.

Iako nisu potvrdili da su u vezi, prema fotografijama s odmora na kojem trenutačno borave, očito je da su jako bliski.   Prošli mjesec Justin je boravio u Londonu, a slobodno vrijeme proveo je s Jayde. Blogerica je kasnije rekla da je njihovo druženje samo na bazi prijateljstva. No bez obzira na to, neke od Justinovih obožavateljica slale su joj uznemirujuće i prijeteće poruke. 

- Zbilja je iritirajuće što njegovi fanovi ne mogu prihvatiti da on ima pravo vrijeme provoditi s kim želi - zaključila je. 

U jednom od intervjua, Jayde je izjavila i da mnogi misle da je Justin arogantan jer je slavan, ali da to uopće nije tako. 

Jayde je i prijateljica s Amber Rose, bivšom djevojkom repera Kanyea Westa. Često ih se može vidjeti da zajedno tulumare u Las Vegasu. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 10.10.2015.

    meni je ovo neprirodno...na faci se vidi da je mlada curica,i onda ovo tijelo,kao lisa ann....ne kuzim tu potrebu mladih cura,da toliko povecaju grudi,koje na kraju tako vise..

  • Paula95 10.10.2015.

    Prelijepa, preslatka, prezgodna. I dalje mi nije jasno što radi s tim razmaženim derištem.

  • jack07 09.10.2015.

    dobra mala

Komentiraj...
Vidi sve komentare