To je to što me zanima!

'Ovo je glamur, djeca su nam bolesna, a žena ima koncerte'

Jameson je dobio bolest usta, šake i stopala, a Willow ima temperaturu, napisao je Carey Hart. Požalio se da je odveo sina na doručak, a zločesta žena pored njih nije prestajala buljiti u njega s us*anim izrazom lica
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče..

Želite znati kako glamurozna turneja može biti? Jameson je dobio bolest usta, šake i stopala, a Willow ima temperaturu, otkrio Carey Hart (43) na društvenoj mreži. Bivši vozač motociklističkih utrka i muž pjevačice Pink (38) opisao je kroz što prolaze s njihovom djecom, sinom Jamesonom Moonom (1) i kćeri Willow Sage (7). 

- Želite znati koliko turneja može biti glamurozna? Jameson je dobio bolest usta, šake i stopala, a Willow ima temperaturu. Oba djeteta su nam bolesna i mama Pink i mora prolaziti kroz to i još odraditi nastupe - istaknuo je Carey. Požalio se da je odveo sina na doručak, a zločesta žena pored njih nije prestajala buljiti u njega s us*anim izrazom lica. 

- Rekao sam joj da su mu to napravile bube u krevetu - dodao je Carey. Njegovi obožavatelji i prijatelji njegove supruge su komentirali da je to užasna situacija i kako će proći te da su dobri roditelji unatoč kritikama drugih. 

Pink se početkom mjeseca požalila da je morala odgoditi koncerte u Australiji jer su ona i djeca bolesni.  Imala je želučani virus i zbog dehidracije završila u bolnici. Pjevačica je otkrila kako je uzimala antibiotike i steroide te koristila razne sprejeve za nos i grlo kako bi se oporavila. Dodala je kako je njezin sin usred noći vrištao od bolova, a ona je za to vrijeme govorila kćeri kako je sve u redu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Aaaaaaaaaa_1 29.08.2018.

    Da je ona normalna bila bi uz svoju dicu i .

  • Uragan_1 29.08.2018.

    On vodi dijete na doručak ??¿ Zar se ovako malom djetetu doručak ne priprema doma pogotovo kad je bolesno. Svak ima djecu.

  • 29.08.2018.

    tako je to kad imaš suprugu pjevačicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare