Obavijesti

Show

Komentari 14

'Ovo je glamur, djeca su nam bolesna, a žena ima koncerte'

'Ovo je glamur, djeca su nam bolesna, a žena ima koncerte'
21

Jameson je dobio bolest usta, šake i stopala, a Willow ima temperaturu, napisao je Carey Hart. Požalio se da je odveo sina na doručak, a zločesta žena pored njih nije prestajala buljiti u njega s us*anim izrazom lica

VIDEO

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče..

Želite znati kako glamurozna turneja može biti? Jameson je dobio bolest usta, šake i stopala, a Willow ima temperaturu, otkrio Carey Hart (43) na društvenoj mreži. Bivši vozač motociklističkih utrka i muž pjevačice Pink (38) opisao je kroz što prolaze s njihovom djecom, sinom Jamesonom Moonom (1) i kćeri Willow Sage (7). 

- Želite znati koliko turneja može biti glamurozna? Jameson je dobio bolest usta, šake i stopala, a Willow ima temperaturu. Oba djeteta su nam bolesna i mama Pink i mora prolaziti kroz to i još odraditi nastupe - istaknuo je Carey. Požalio se da je odveo sina na doručak, a zločesta žena pored njih nije prestajala buljiti u njega s us*anim izrazom lica. 

 

#tourlife

A post shared by P!NK (@pink) on

- Rekao sam joj da su mu to napravile bube u krevetu - dodao je Carey. Njegovi obožavatelji i prijatelji njegove supruge su komentirali da je to užasna situacija i kako će proći te da su dobri roditelji unatoč kritikama drugih. 

Pink se početkom mjeseca požalila da je morala odgoditi koncerte u Australiji jer su ona i djeca bolesni.  Imala je želučani virus i zbog dehidracije završila u bolnici. Pjevačica je otkrila kako je uzimala antibiotike i steroide te koristila razne sprejeve za nos i grlo kako bi se oporavila. Dodala je kako je njezin sin usred noći vrištao od bolova, a ona je za to vrijeme govorila kćeri kako je sve u redu. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš