To je to što me zanima!

Detalji incidenta: Naljutilo ih što se nisu 'fotkali' s Foxxom?

Oskarovac je dan nakon incidenta u kojem su ga grubo izvrijeđali zbog rase ponovno večerao u istom restoranu u Dubrovniku, a na Instagramu je iskazao oduševljenje luksuznim smještajem
Vidi originalni članak

Prekršajni sud u Dubrovniku pustio je 50-godišnjaka i 44-godišnjaka koji su privedeni zbog remećenja javnog reda i mira u restoranu na Lapadu te vrijeđanja holivudskoga glumca Jamieja Foxxa (49) na rasnoj osnovi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postupak protiv njih će ići redovitom procedurom tako da će se visina kazne znati tek naknadno. No, kako doznajemo, 50-godišnjak koji je Foxxu dovikivao da je 'kur.. sin' i 'crnčuga' nema nikakav dosje u policiji što se tiče incidenata. 

Neki Dubrovčani tvrde kako je riječ o običnom agresivnom pijancu, dok drugi kažu da priča nije baš takva. 

- Oni nisu nasilni pijanci, prije bi ih nazvala bećarima. Htjeli su se podružiti s Foxxom i slikati se s njim, ali osoblje nije željelo da mu dodijavaju jer je riječ slavnoj osobi. Tu je situacija bespotrebno kulminirala – rekla nam je Dubrovkinja upućena u okolnosti situacije. 

Kako doznajemo, policija je razgovarala sa svim svjedocima incidenta. Večer poslije glumac je ponovno jeo u tom restoranu jer je iznimno zadovoljan gastronomskom ponudom, a najavio je da će doći opet. 

Koliko je oduševljen gostoprimstvom u Dubrovniku u kojem snima film 'Robin Hood: Origins' objavio je i u videu na društvenoj mreži. 

- U Hrvatskoj sam i ovdje je ludo. Odmah ću vam reći, kao jedan klinac iz Teksasa, ovo me oduševilo. Svašta sam vidio, ali ovo me ostavlja bez daha - kazao je Jamie.

- Dali su mi cijeli dvorac. Dvorac! Nemojte mi reći da nije moguće ostvariti svoje snove - dodao je oduševljeni oskarovac koji je odsjeo u Vili Šeherezada. 

Noćenje u jednoj od najluksuznijih vila u Dubrovniku stoji od 30.000 kuna naviše. Vila Šeherezada, koju još zovu i 'Taj Mahalom Mediterana' jedina je zgrada izgrađena u istočnjačkom stilu. Napravljena je 1929., prema narudžbi bogatog ruskog Židova Vilima Zimdina koji je bio i njen prvi vlasnik i stanovnik. Zimdin je palaču dao izgraditi za svoju ljubavnicu Šeherezadu po uzoru na dvorac iz zbirke priča '1001 noć'.

Vila je bila popularna jako i za vrijeme Jugoslavije kad su u njoj dva mjeseca boravili Elizabeth Taylor i Richard Burton. Za vrijeme njihova boravka u posjetu im je dolazio i Tito. 

Prije nekoliko godina to raskošno zdanje od pet de luxe apartmana sa svim obilježjima luksuza od privatnog butlera do privatne plaže preko cijelog ljeta unajmio je za svoju obitelj ruski oligarh Viktor Vekselberg i za to zadovoljstvo izdvojio 750 tisuća eura. 

Sve spavaće sobe u vili imaju kupaonicu s jacuzzijem te pogled na stari grad ili vrtove. Sve sobe opremljene su dizajnerskim namještajem. Gostima je na raspolaganju i osobni batler, privatna plaža te bazen s morskom vodom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Jole41 26.02.2017.

    Ma ljudi mene zanima tko je sada vlasnik tog dvorca ????

  • kung fu panda 21.02.2017.

    ma dica se naljutila ostali bez slikice za instagram

  • bubasinter 21.02.2017.

    Crnci beru pamuk

Komentiraj...
Vidi sve komentare