To je to što me zanima!

Ovo je seksi Talijanka koja je raskrinkala moćnog producenta

Osim Ashley Judd i Rose McGowan, još je jedna žena pod svojim imenom javno optužila Harveyja Weinsteina za seksualno uznemiravanje. Radi se o talijanskoj manekenki Amra Battilana
Vidi originalni članak

Amra Battilana (24), talijanska manekenka je prije dvije godine ispričala policiji kako ju je producent Harvey Weinstein napastovao.

- Imali smo poslovni sastanak u njegovom uredu na Manhattanu. Odjednom me pitao jesu li mi grudi prave i počeo ih je dirati Ja sam se izmaknula, a on je krenuo kao da će me poljubiti i gurnuo mi je ruku ispod suknje - rekla je 2015. godina tada 22-godišnja Amra. 

Policija je istražila slučaj, a zbog manjka dokaza tužba je odbačena. Tada su Weinsteinovi odvjetnici rekli su da je to samo 'pokušaj ucjene' ne bi li manekenka dobila ulogu u nekom Weinsteinovom filmu. 

No nedavno objavljeni članak u The New York Timesu naveo je Amru kao jednu od osam žrtava Harveyjevog seksualnog napastovanja koje su se nagodile s njim.

Kao direktan rezultat članka, Weinstein je dobio otkaz iz svoje firme. Producent je najavio tužbu zbog 'lažnih tvrdnji' navedenih u članku. 

Osim Amre, svoje ime i prezime uz optužbe su stavile samo Ashley Judd i Rose McGowan

Battilana, koja već nekoliko godina hoda po svjetskim pistama, 2011. godine je talijanskoj policiji prijavila Silvia Berlusconija i njegove 'Bunga Bunga' seks partije. Amra je tada imala 19 godina. 

- Berlusconi je sve djevojke na partiju zvao 'moje cure', a mi smo njega trebale zvati 'tatica'. Tada mu je bilo 74 godine. Ja i moja kolegice smo htjele otići, ali su nam prijetili da se nećemo moći natjecati na natjecanjima ljepote u Italiji ako to učinimo - rekla je manekenka tada policiji. 

- Ona je dobra osoba, a toliko se propatila. Zna se brinuti za sebe, ali je jako ambiciozna i voli se natjecati - kazao je njen bivši dečko, fotograf Marcello Cassano. 

Kada je imala 16 godina, Amra je optužila poznatog talijanskog biznismena, čije ime nikada nije otkriveno, da ju je silovao. Muškarac se na sudu branio, tvrdeći da je i ona htjela seks te da joj je davao skupocjene darove. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mercedes s klasa 10.10.2017.

    Jel pojede ona kada sta za rucak

  • brođanin 1_1 10.10.2017.

    Jednostavno ne mogu vjerovat,ista djevojka na toliko različitih mjesta s magabogatašima i sve to u nekoliko godina svoga teškoga života koji se vidi na fotkama,ja ne mogu vjerovati koja nesretnica i bakcuz

  • luda_mala 10.10.2017.

    Sva se mudrost življenja svela na sise i guzicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare