To je to što me zanima!

Ovo još nije viđeno: JoomBoos je snimio prvu internet seriju!

ISTI SAN Prva Youtuberska serija u Hrvatskoj ima 10 epizoda. Ulogu redatelja serije ima Filip Dizdar, a emitirat će se na JoomBoosu svakog četvrtka
Vidi originalni članak


Na JoomBoos YouTube kanalu došlo je vrijeme za novi projekt. Nakon što su u godinu dana okupili najbolje youtubere u Hrvatskoj i u 'Videostaru' tražili novu YouTube zvijezdu, pripremaju seriju 'Isti san'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radnja serije odvija se na YouTube akademiji, a glume hrvatski youtuberi. Oni prolaze razne situacije - od izdaje, problema u obitelji, želje za uspjehom, ali i prvih ljubavi. Jednu od glavnih uloga ima Davor Gerbus, kojemu je najveća želja postati poznati pjevač.

Glumci su dobili mentora Igora Barberića koji im je, prije početka snimanja, održao glumačku školicu. Redatelj serije je Filip Dizdar, koji je dosad snimio više od 160 spotova. On s njima radi i na dijalozima:

- Snimanje serije je već počelo. Odmičemo se od forme televizijske serije i želimo da ostane u duhu YouTubea. Jako nam je bitno da se glumci osjećaju sigurno u tome što rade i da gledateljima djeluju prirodno.

Producentica Maša Zibar o ovom projektu kaže:

- Serija kreće 4. svibnja. Okupili smo super tim, velika je produkcija i radimo s puno žara. Htjeli smo napraviti nešto što još nitko nije.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • NarcoPokahontas 28.04.2017.

    Ocito se dobije zuti karton kad pricas protiv joomboosa i tatica.

  • dejo6 28.04.2017.

    Sprdajte se vi njima koliko hoćete, ali oni dobre pare zarađuju na tim videima.

  • BLURRYFACE 28.04.2017.

    Kolko ova u sredini lijevo ima šminke, mogao bi se kladiti da je gabor bez nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare