To je to što me zanima!

'Ovo mi nije trebalo...': Hugh Grant protiv hladnog mora...

Glumac s djevojkom odmara u Marbelli, ali njegov godišnji odmor ipak nije mogao proći bez šokova - u ovom slučaju onih izazvanih preniskim temperaturama mora
Vidi originalni članak

Temperatura zraka u Španjolskoj možda je ljetna, ali to ne znači da je tako i u slučaju temperature more što je na teži način naučio upravo Hugh Grant (55).

Naime, britanski glumac s djevojkom Annom Eberstein trenutačno odmara u Marbelli, ali njegov godišnji odmora ipak nije mogao proći bez šokova - u ovom slučaju onih izazvanih preniskim temperaturama mora.

Glumac je skupio hrabrost i krenuo se uhvatiti u koštac s ledenom vodom odlučan da zapliva, a izrazi lica koje je za to vrijeme radio su neprocjenjivi. Ipak, na kraju je pobijedila snaga volje pa je i zaplivao.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • SvMartin 16.07.2016.

    "Glumac s djevojkom odmara u Marbelli, ali njegov godišnji odmor ipak nije mogao proći bez šokova..." Može li mi ovaj pismeni novinar objasniti što to glumac odmara u Marbelli? Odmara li noge, glavu, trbuh ili možda jaja? Zar zbilja hrvatski (?!) novinar nikada nije čuo za povratni glagol 'odmarati se' ? Otužno!

  • liliana 09.07.2016.

    Koja ružna plaža,dođi u Hrvatsku,bolje je.

  • jebalicaica 28.06.2016.

    jbte ovaj članak se već usmrdio koliko tu stoji!?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare