To je to što me zanima!

Ovo nismo očekivali: Axl Rose novi je pjevač grupe AC/DC?

Axl Rose navodno će zamijeniti pjevača benda AC/DC Briana Johnsona na ostatku svjetske turneje tog benda. Rose je prošlog vikenda viđen u Atlanti gdje je bio na tonskim probama
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati vijesti koju je objavio Atlanta Radio 100.5, a prenijeli su je brojni mediji koji prate hard rock i heavy metal glazbu, Axl Rose (54) navodno će zamijeniti pjevača benda AC/DC Briana Johnsona (68) na ostatku svjetske turneje tog benda.

U prilog tome ide i činjenica da je Rose prošlog vikenda viđen u Atlanti gdje je bio na tonskim probama, ali ne s Gunsima.

Radijski DJ Jason Bailey otkrio je da je od 'pouzdanog izvora' dobio potvrdu da su spekulacije o Axlovom nastupu s AC/DC točne.

- Axl se sreo sa bendom i dogovoreno je da pjeva na preostalih deset koncerata. Stvar je i u tome da je Angus totalni 'ili-ili' tip. Njegov stav je da ako Brian zbog zdravstvenih razloga ne može pjevati, onda to neće ni raditi. Brian se navodno želio povući nakon posljednje turneje, a bend je želio nastaviti s radom. Isto tako, Angus na ovu situaciju gleda na način: 'ako ne možeš dalje s nama, hvala ti na svemu, ali show se mora nastaviti'. Zato su organizirali audiciju na koju su dolazili razni ljudi, a onda se pojavio Axl. Ponavljam, to sam saznao od pouzdanog izvora - rekao je Bailey.

Početkom mjeseca objavljeno je da AC/DC odgađa nastavak turneje zbog mogućeg gubitka sluha Briana Johnsona. Njega je liječnik upozorio da u suprotnom riskira trajan gubitak sluha.

AC/DC su američku turneju počeli u Tacomi, u američkoj saveznoj državi Washington, a europska bi trebala početi 7. svibnja u Lisabonu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Milky way 24.03.2016.

    Briana ce biti nemoguce zamijeniti , tesko da se itko moze nositi sa tim zadatkom cak I Axl kojeg cijenim . Budemo vidjeli , ali skepticna sam da ce Axl to odraditi na nivou .

  • danijel00 24.03.2016.

    ne vjerujem...za 2 tjedna krece tih par koncerata s gunsima a nakon toga mozda i turneja. makar je axl dobro znao otpjevat ac dc stvari s gunsima...https://www.youtube.com/watch?v=K2eKaMhMa6w

  • Soul Man 24.03.2016.

    zdebljal se je, al svejedno nebu to bilo ni slično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare