Obavijesti

Show

Komentari 28

Ovo nismo očekivali: Axl Rose novi je pjevač grupe AC/DC?

Ovo nismo očekivali: Axl Rose novi je pjevač grupe AC/DC?
1

Axl Rose navodno će zamijeniti pjevača benda AC/DC Briana Johnsona na ostatku svjetske turneje tog benda. Rose je prošlog vikenda viđen u Atlanti gdje je bio na tonskim probama

VIDEO

Ako je vjerovati vijesti koju je objavio Atlanta Radio 100.5, a prenijeli su je brojni mediji koji prate hard rock i heavy metal glazbu, Axl Rose (54) navodno će zamijeniti pjevača benda AC/DC Briana Johnsona (68) na ostatku svjetske turneje tog benda.

U prilog tome ide i činjenica da je Rose prošlog vikenda viđen u Atlanti gdje je bio na tonskim probama, ali ne s Gunsima.

Radijski DJ Jason Bailey otkrio je da je od 'pouzdanog izvora' dobio potvrdu da su spekulacije o Axlovom nastupu s AC/DC točne.

24sata

- Axl se sreo sa bendom i dogovoreno je da pjeva na preostalih deset koncerata. Stvar je i u tome da je Angus totalni 'ili-ili' tip. Njegov stav je da ako Brian zbog zdravstvenih razloga ne može pjevati, onda to neće ni raditi. Brian se navodno želio povući nakon posljednje turneje, a bend je želio nastaviti s radom. Isto tako, Angus na ovu situaciju gleda na način: 'ako ne možeš dalje s nama, hvala ti na svemu, ali show se mora nastaviti'. Zato su organizirali audiciju na koju su dolazili razni ljudi, a onda se pojavio Axl. Ponavljam, to sam saznao od pouzdanog izvora - rekao je Bailey.

Početkom mjeseca objavljeno je da AC/DC odgađa nastavak turneje zbog mogućeg gubitka sluha Briana Johnsona. Njega je liječnik upozorio da u suprotnom riskira trajan gubitak sluha.

AC/DC su američku turneju počeli u Tacomi, u američkoj saveznoj državi Washington, a europska bi trebala početi 7. svibnja u Lisabonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.