To je to što me zanima!

Ovo su 3 favorita Baby Lasagne, a jedna stvar im je zajednička...

Baby Lasagna favorit je mnogih fanova Eurosonga, ali i on ima svoje favorite! Od njegovog tima doznajemo kako se radi o čak tri favorita
Vidi originalni članak

Do prve polufinalne večeri 7. svibnja ostalo je samo tri tjedna, a prema eurovizijskim kladionicama, pobjedu bi ove godine mogla odnijeti Švicarska koju predstavljaju Nemo i pjesma 'The Code'. Ta se promjena dogodila oko Uskrsa, nakon nastupa u Madridu, prije čega je hrvatski predstavnik, Baby Lasagna, držao prvo mjesto više od 30 dana. 

U IŠČEKIVANJU EUROSONGA Kostim za Eurosong je spreman? Baby Lasagna podijelio fotku...

Na trećem je mjestu, iza Hrvatske, Angelina Mango, predstavnica Italije, a zatim slijede Nizozemska i Ukrajina na četvrtom i petom mjestu. Doznali smo i kako su upravo Talijanka i pjesma 'La Noia' jedna od tri favorita Baby Lasagne na Eurosongu.

I druga dva favorita dolaze iz našeg susjedstva, a to su slovenska predstavnica Raiven i pjesma 'Veronika' te srpska predstavnica Teya Dora s pjesmom 'Ramonda'.

No, iz njegovog tima napominju kako pjesme nije rangirao, već da ih favorizira - podjednako. 

Inače, Baby Lasagni su posljednjih dana narasle šanse za pobjedu na Eurosongu, nakon što je nastupao na predeurovizijskom partyju u Amsterdamu. Trenutačno mu predviđaju 18 posto šansi za pobjedu, dok je Švicarska pala na 24 posto.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • PussySmoke 16.04.2024.

    Cetnikusa i alpsa pastirica🤣

  • dobronamjerni 16.04.2024.

    baby priznaj da si bio i osvajas 100%

  • Grdi kaj Podturen 16.04.2024.

    Svi su primači

Komentiraj...
Vidi sve komentare