To je to što me zanima!

Ovo su WAGsice nogometaša Maroka: Većina ih skriva svoje bolje polovice od očiju javnosti

Danas nas čeka utakmica u kojoj će Hrvatska zaigrati protiv Maroka. Kako su naši nogometaši pronašli svoju pravu ljubav, tako su i Marokanci, koji većinom svoje ljubavne živote drže u privatnosti
Vidi originalni članak

Ljubitelje nogometa danas u 11 sati po našem vremenu očekuje nogometni spektakl između Hrvatske i Maroka, prva utakmica naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru. Maroko je na natjecanje došao s novim izbornikom, ali neki reprezentativci Maroka mogli bi vam biti dobro poznati iz svijeta nogometa, poput Achrafa Hakimija koji igra za Paris Saint-Germain, Hakima Ziyecha iz Chelsea i mnogi drugi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako svoje privatne živote drže upravo tako - privatnima, neki od marokanskih nogometaša ponosno pokazuju svoje ljepše polovice i najveću podršku tijekom prvenstva.

IZBORNIK PRELOMIO Promjena u zadnji tren: Dalić će ubaciti novog igrača za Maroko

Nogometaš Achraf Hakimi (24) sretno je zaljubljen u svoju suprugu, glumicu Hibu Abouk (36). Par zajedno ima dvoje djece, prvo su dočekali 2020. godine, a drugo nešto ranije ove godine.

Njegov kolega Badr Benoun (29) u braku je s Ghizlane Mme Benoun, o kojoj se izrazito malo zna. Poznato je da supružnici imaju jedno dijete rođeno 2017. godine.

Ostali članovi marokanske reprezentacije ne žele prikazivati svoju obitelj na društvenim mrežama, ali su svi na nekakav način dali do znanja da u njihovom životu postoji netko. Jedan od tih načina je stavljanje emotikona zaručničkog prstena u opise na Instagramu kako bi pokazali svoju vjernost.

NIKOLA JERKAN Najveća novina u igri Maroka je za njih velika prednost, ali za nas je to prilika da ih ugrozimo

Za razliku od njih, supruge i djevojke hrvatskih nogometaša ne skrivaju se od javnosti te često pokazuju trenutke iz zajedničkih života. Jedna od njih je Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, koja često objavljuje vezano uz njezin vlastiti brend, a ponekad podijeli i dirljive trenutke sa suprugom i njihovim djetetom.

Marko Livaja i Iris Rajčić također su vrlo javan par, čija je veza imala turbulentan početak zbog njihove razlike u godinama. Međutim, sve prepreke na koje su naišli su pobijedili te sada uživaju u zajedničkom obiteljskom životu.

Vratar reprezentacije Ivica Ivušić ljubav je pronašao u supruzi Sari Ivušić, a par je prošle godine poželio dobrodošlicu prvom djetetu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KMVA 23.11.2022.

    Takve žene I jesu najbolje,samozatajne!

  • Jopazg 23.11.2022.

    Nisam znao da Kova i Livaja igraju za maroko😄

  • bjezidokmozes.1 23.11.2022.

    Sve je stalo i pljačka HDZ-a kad je prvenstveno

Komentiraj...
Vidi sve komentare