To je to što me zanima!

Ovog petka Trance spektakl u Hemingwayu: Očekujemo vas!

Hemingway bar Zagreb priprema pravu poslasticu za prave ljubitelje vrhunskog clubbinga. U petak 12. travnja bit će veliki party TrancePort Vol. 5 – EVOLUTION
Vidi originalni članak

Program TrancePort pokrenuli su DJ Damien i sjajan producent i DJ pod imenom Sunlab. Do sad su četiri TrancePort partyja održali u zagrabačkoj Shamballi oduševili sve ljubitelje ove glazbe koji su se tamo našli, a na jedom od tih party doveli su pionira trance glazbe, eminentnog američkog DJ-a i producenta Sean Tyasa.

Peti po redu TrancePort događaj nosi naziv EVOLUTION, iliti, u prijevodu, evolucija, što bi simboliziralo razvoj. Program tako seli u novi klub, zagrebački Hemingway na Tuškancu i predstavit će i neka nova lica na trance DJ sceni.

Trance glazba je u svijetu uz house najpopularniji žanr elektornske glazbe, koji sviraju vodeći i najskuplji DJ-i svijeta. I u Zagrebu se pokazalo da trance glazba ima svoju brojnu publiku, ponajviše zahvaljujući programu TrancePort.

Kroz najnovije i svevremenske hitove progressive i trance glazbe autora tipa ARMIN VAN BUUREN, TIËSTO, PAUL VAN DYK, FERRY CORSTEN, ABOVE & BEYOND, GARETH EMERY, KYAU & ALBERTA, MARKUS SCHULZ, DEADMAU5, ATB, PAUL OAKENFOLD i ostalih vodit će vas DJ dvojac: Damien & Sunlab, a warm up za njihov nastup, odraditi će odličan i perspektivan producent Moonsouls, te pobjednik natjecanja na TrancePortovoj Facebook stranici:

www.facebook.com/TrancePort.Croatia

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare