To je to što me zanima!

Ovog petka u Aquariusu vas očekuje Astralis with Reaky

Ovoga puta, Astralis se održava na dva floora kluba Aquarius, a poseban gost večeri je REAKY koji će nastupiti na A2 flooru, a uz njega će biti Damir Ludvig i Go Cut
Vidi originalni članak

Nakon spektakularne proslave 15 godina partijanja, Astralis energično nastavlja dalje. Mjesto radnje je klub Aquarius, a datum održavanja je 07.06.2013. (petak). Pripremite se za još brže i žešće DJ setove i Live! nastupe.

Astralis je institucija, legenda koja živi, večer koja započne kada prvi put kročiš nogom na podij i zapravo više nikada ne prestaje nego se nastavlja u obliku najljepše životne pustolovine, avanture koja obećava. Astralis je uvijek bio program koji je gledao naprijed, pa tako i ovoga puta donosi svježi zvuk "na pladnju" mladim raverima željnim samo najboljeg od najboljeg što scena elektronske glazbe može pružiti.

Ovoga puta, Astralis se održava na 2 floora kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu, a poseban gost večeri je REAKY (Midnight Resurrection / Slovenija) koji će nastupiti na glavnom tj. A2 flooru kluba Aquarius, a uz njega će nastupiti i rezidenti Astralis programa - Damir Ludvig i Go Cut.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare