To je to što me zanima!

Ovome se nije nadala: Vitalii Sediuk napao Kim Kardashian

Ukrajinac je zbog svojih spački najveća noćna mora mnogih zvijezda. Najnovija mu je žrtva Kim Kardashian. Bujnu je starletu tako povukao za kosu da je skoro pala
Vidi originalni članak

Uža specijalnost Vitaliija Sediuka (28) je dovođenje zvijezda u neugodne situacije i to na crvenom tepihu. Nedavno je Bradu Pittu (50) gurao glavu u međunožje i zbog toga dobio uvjetnu kaznu i mora ići na psihoterapiju.

Ukrajinski šaljivdžija prekršio je uvjetnu kaznu jer je opet posrnuo i krenuo po starom. Njegova najnovija žrtva je Kim Kardashian (33) .

Bujna starleta sa suprugom Kanyeom Westom (37) i kćeri North gledala je revije na pariškom Tjednu mode. Kao i obično, dočekala ju je horda fanova kad je išla do automobila. Ipak, ovog puta nije sve bilo kao inače.


- Isuse Bože, što se to događa? Tko je to? Nije normalan - govorila je prestrašena Kim dok je ulazila u auto. Will Smith, Madonna, Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio i America Ferrera ostale su Sediukove 'žrtve'.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • issavis 28.09.2014.

    a tko je to?

  • julia04 26.09.2014.

    da je barem pala...

  • Javnastvar 26.09.2014.

    S obzirom koliko nas ona i njena obitelj zlostavlja, ovo je mačji kašalj! Još da priučeni novinari prestanu pisati o njima, Svijet bi bio jedno predivno mjesto za život!

Komentiraj...
Vidi sve komentare