To je to što me zanima!

Oženio se i Zec: Do Mrežničke kuće mladenci stigli kanuom

Vladimir Kočiš Zec i Dina Hadžiselimović vjenčali su se pokraj rijeke Mrežnice u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Kumovi su im bili Sanja Doležal i Jakov Bienenfeld
Vidi originalni članak

Poslije tri godine veze, par se vjenčao uz rijeku Mrežnicu. Vladimir Kočiš Zec (66) i Dina Hadžiselimović do Mrežničke kuće došli su kanuom. Njihovi kumovi bili su Sanja Doležal (51) i Jakov Bienenfeld. Vjenčali su se u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Na svadbenu proslavu stigli su i Rajko Dujmić te Silvestar Dragoje Šomi. 

Zec je nedavno izjavio kako i on i njegova draga iza sebe imaju bogato iskustvo, prepuno ružnih, ali i još više lijepih trenutaka. 

- U godinama smo kad znamo prepoznati i cijeniti priliku za sreću koju život pruža, pa i onda kad joj se najmanje nadate - rekao je Zec.

Vladimirova druga supruga Snježana preminula je 2009. godine, a iz prvog braka s Mirjanom ima dvoje djece,  Ivu (39) i Filipa (34).

Idi na 24sata

Komentari 106

  • naomi-1 25.05.2014.

    Kanuom,pa kaj taj nema jahtu? Trebala ga je odmah nogirati još ispod marelice.

  • VIC3148 25.05.2014.

    Sretno mladencima u ovim zlatnim godinama!! Lijepo je imati nekog kraj sebe ko te slusa dok pricas uz kavicu i svaki trenutak.

  • Gena Vava 25.05.2014.

    Sretno!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare