To je to što me zanima!

Oženjenog plesača ulovili u disku dok je ljubio ljubavnicu

Sinato se zbližio s Rebeccom jer su zajedno plesali u showu. Nju je zbog prijevare ostavio dečko. Sinatova žena šokirana je nakon što je vidjela 'fotke' muževa izlaska
Vidi originalni članak

Rebecci Mir (20) koja je svojeg dečka prevarila s plesnim partnerom iz njemačke verzije "Plesa sa zvijezdama" sada je uhvaćena s ljubavnikom u jednom disku u Frankfurtu, piše Bild.

Rebecca Mir koja se proslavila sudjelovanjem u tamošnjem 'Top modelu' te je pozirala za časopis GQ i oženjeni Massimo Sinato (31) su, kako su ispričali svjedoci, u disku strastveno plesali i ljubili se.

- Zaboravili su sve ljude oko sebe. Iz diska sam otišla u četiri sata ujutro, a oni su i dalje slavili - rekla je svjedokinja.

Rebeccin dečko Sebastian Deyle (34), koji je u Njemačkoj poznata TV ličnost, je još u ožujku posumnjao da među Rebeccom i njezinim plesnim partnerom ima i nešto više od profesionalnog odnosa. Tada je pitao Rebeccu ima li što među njima, a ona mu je priznala da se 'nešto kuha'. Sebastian ju je tada ostavio, a ona ga je nazvala dva dana kasnije i molila za oprost. Primio ju je natrag. No nekoliko dana kasnije Deyle je nenajavljeno došao u Rebeccin stan i našao je u krevetu s Massimom. To mu je ipak bilo previše pa ju je i konačno ostavio.

Par je očito, prema fotografijama snimljenima u disku u noći na subotu, i dva i pol tjedna nakon što je završio show "Plesa sa zvijezdama" zajedno. No Massimo je očito svojoj ženi zaboravio spomenuti izlazak u Frankfurtu. Tatjana, koja je također plesačica, za Bild je rekla kako je šokirana. Massimo i Rebecca se nisu novinarima javljali na telefon.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ZMIJA1 12.06.2012.

    svak sa svakim, ništa čudno u svijetu šoubiznisa

  • Gru 12.06.2012.

    Koji pa su sad ovi?Možete i objaviti kak se moja susjeda Mara sunčala na terasi doma ..

  • Cinerella 12.06.2012.

    Je li ikome poznato koje ime? Pa tko su ti ljudi? Njemački top model, njemački ples sa zvijezdama?! Koga to zanima? Ako nemate o kome pisati, napišite članak o meni - kako preživjeti mjesec s rodiljnom naknadom od 1600 kn...Bar priča i osoba budu iz naše države...

Komentiraj...
Vidi sve komentare