To je to što me zanima!

Ozlem je uvjerena da su Baran i Ajše pobjegli zato što se vole

Opet je cijeli konak na nogama. Ozlem je uvjerena da su Baran i Ajše pobjegli jer se vole. Toliko uvjerena, zabavlja se u igri koju je sama stvorila
Vidi originalni članak

Narin govori Firatu kako noćima ne može spavati jer je muči osjećaj da polako gubi Barana. Majka Kadrije joj govori da treba biti sebična kad voli muškarca, a ne dijete, te joj govori da se obuzda i drži jeszik za zubima. Serdar ne propušta priliku kako bi podbadao Oguza za Narin. Šamverdi prolaze kroz teške dane. 

Zbog Baranove odsutnosti Ada prvi put pati, i bez ičijeg se saznanja u sebi bori s Baranom i s time što osjeća kao njegova sestra. Emine tješi uznemirenu Sibel i govori joj da se ne brine za Ajše jer je Baran dobar momak. Narin sva izbezumljena lupa Sibel po vratima i izvlači je iz sobe kako bi njih dvije pošle tražiti Barana i Ajše. 

Opet je cijeli konak na nogama. Ozlem je uvjerena da su Baran i Ajše pobjegli jer se vole. Toliko uvjerena, zabavlja se u igri koju je sama stvorila, ali i laganim koracima napreduje na putu da postane aginica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare