To je to što me zanima!

'Ozlijedila sam se na snimanju, skoro sam ostala nepokretna'

Za sve vas koji me ispitujete za ožiljku na vratu. Prilikom izvođenja akrobacije ozlijedila sam dva diska i oni su bili blizu toga da mi ozlijede leđnu moždinu, morala sam na operaciju, kaže glumica
Vidi originalni članak

Australska glumica Ruby Rose (33) putem društvenih mreža progovorila je o teškom stanju u kojem se nalazila prije nekoliko mjeseci. Završila je na hitnoj operaciji, nakon što je na snimanju serije 'Batwoman' zadobila teške ozljede vrata prilikom izvođenja akrobacije, prenosi CNN. Liječnici su je tada upozorili da ukoliko ne pristane na operaciju, riskira mogućnost da ostane nepokretna. 

Glumica je o svemu progovorila na svom Instagram profilu.

- Za sve vas koji me ispitujete i ožiljku na vratu. Prije nekoliko mjeseci rekli su mi da moram na hitnu operaciju ili riskiram da ostanem nepokretna. Prilikom izvođenja akrobacije ozlijedila sam dva diska i oni su bili blizu toga da mi ozlijede leđnu moždinu. Mučila me kronična bol i nisam osjećala svoje ruke. Hvala doktoru za sve što je učinio i omogućio mi da nastavim raditi to što volim, zauvijek vam dugujem - napisala je glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To everyone asking about my new Pez dispenser scar on my neck... A couple of months ago I was told I needed an emergency surgery or I was risking becoming paralyzed... I had herniated two discs doing stunts, and they were close to severing my spinal chord. I was in chronic pain and yet couldn’t feel my arms... Thank you Dr Bray for everything you did and for allowing me to keep working and doing what I love. I am forever in your debt. And to anyone asking why I let them video it.. Did you not watch that Greys anatomy episode where they left a towel in a patient?? Also I wanted to see what happens when we go under.

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Sa svojim pratiteljima je podijelila videozapis na kojem je prikazana cijela operacija, a sada se uspješno oporavila od nezgode i vratila se snimanju. 

Ruby je prošle godine prekinula vezu s s australskom pjevačicom, glumicom i modnom dizajnericom Jessicom Origliasso (33). Inače, Ruby je bila šokirana reakcijom svoje majke kada joj se s 12 godina povjerila da je biseksualka.

-  Rekla sam joj da možda neću imati dečka, nego curu. Ona mi je rekla da joj je to bilo jasno otkad sam imala šest godina. Bila sam šokirana - rekla je glumica, ali i dodala da je zahvalna svojim roditeljima jer je odmalena mogla biti slobodna. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Big_Daddy 👊😎 01.10.2019.

    Ona je meni zakon glumica.......

  • Stevo_Horvat 01.10.2019.

    Sudeći prema slikovnici, ozlijedila je ona mnogo više od vrata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare