To je to što me zanima!

P. Diddy nagradio sina: Kupio mu auto u iznosu od 2,2 mil kn

Iako je reper potrošio popriličnu svotu kako bi svog sina nagradio za odlične ocjene u školi, P. Diddy inzistira da njegova djeca preferiraju jednostavnije stvari od skupljih
Vidi originalni članak

P. Diddy (41) odlučio je svog sina Justina Diora (17), nagraditi novim automobilom zbog dobrih ocjena u školi. Prije godinu dana, na 16. rođendan reper je sinu poklonio Mercedes Maybah vrijedan nešto manje od dva milijuna kuna. No, ponosni otac je odlučio svom sinu priuštiti odlazak u školu u najnovijem automobilu u iznosu od 2,2 milijuna kuna. Iako je potrošio popriličnu svotu kako bi nagradio svog sina, reper inzistira na tome da njegova djeca svejedno inzistiraju na jeftinijim stvarima, umjesto na onim skupljima. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • neutral1 08.02.2011.

    Ja sam otac kao i mnogi i odlucujem o odgoju svoje djece kao sta on odlucuje za svoju djecu sta je dobro a sta nije, ja osobno takvo nesto ne podrzavam niti smatram da je ispravno ali tko sam ja ili vi da sudimo,prvo bi bilo dobro da se nađemo u situaciji da smo tako bolesno bogati sto nismo a tek bi onda vidjeli dali bi zadrzali sadašnje misljenje i kriterije. obzirom da je njemu 2m/kuna kao nama vecini 2 tisuce ili mozda 20 tisuca ne cudi me takvo ponasanje.

  • đony 08.02.2011.

    Bolje da mu je kupio Mercedes 770k (inače Hitlerov) hahahaa

  • PeGO 08.02.2011.

    maybach nešto manje od 2 mil. kuna HAHAHAHA.....to auto košta i preko 4 mil. kuna ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare