To je to što me zanima!

'Pa ti doji': Doris Pinčić sin ne silazi s glave, a muž samo slika

Par je nakon sina Donata priželjkivao curicu, kojoj je brat dao ime Gita, a kako uživaju u obiteljskom životu u svojem stanu jasno pokazuju fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Tjedan dana nakon što je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (30) rodila kćer Gitu, ona i njezin suprug Boris Rogoznica (31) doveli su malenu kćer u zagrebački obiteljski dom. Na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj njezin sin Donat (3), od sreće što je sestra došla doma, skače mami po glavi.

- Pa ti doji mama - u šali je napisala Doris uz fotografiju za koju je zaslužan njezin suprug koji je očito ovakav prizor vidio kao priliku za dobru obiteljsku fotografiju. 

Voditeljica je u prosincu prošle godine za magazin Gloriju rekla kako su ona i suprug htjeli još jedno dijete, po mogućnosti curicu, što im se na kraju i ostvarilo, a ime joj je odabrao brat Donat. 

- Kad je Doris prvi put doznala da je trudna, ja sam svirao na jednoj svadbi pa mi je samo poslala fotografiju testa. Sad smo oboje bili doma i sretnu vijest dočekali zajedno. Nisam se iznenadio jer smo to planirali - rekao je ponosni otac Boris koji je u braku s Doris pet godina.

VIDI OVO: 9 najgorih Kardashian skandala.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Mama23_1 27.10.2018.

    A sta vama smeta mozda tuđa sreca ili ste ljubomorni. Pa normalno da ce ljudi pokazat koliko su sretni i koliko uzivaju u onome sta imaju

  • 10.07.2018.

    Kako ste dosadni,ti,muž i dijete.Kakva je to javna sreća,tu nema sriće sve je gluma....jadno,dekadentno,umjetno....

  • mare63 04.07.2018.

    Dosadna ko ona Rendeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare