To je to što me zanima!

Pala sa šipke na grudi pa su joj prsnuli silikonski implantati

Bivša Playboyeva zečica, Diosa Canales, završila je u bolnici jer su joj prsnuli silikonski implantati u poprsju. Pala je na bujne grudi dok je plesala oko šipke
Vidi originalni članak

Diosa Canales (28) poznata je po zanosnim oblinama i po tome što obožava plesati sambu. Osim sambe, dobro joj ide i ples oko šipke. Oko šipke se, na vlastitu žalost, ne izvija baš besprijekorno.

Diosa je, naime, pala sa šipke i pri padu su joj prsnuli silikonski implantati koje ima u grudima. Nije se dovoljno čvrsto primila i završila je na podu, a poprsje joj je ublažilo pad. Diosu, koja se zapravo zove Dioshaily Rosfer Canales Gil, hitno su prevezli u bolnicu kako bi joj izvadili umetke prije nego silikon u njima nanese štetu njenom organizmu.

- Oporavljam se. Sve će biti u redu. Hvala vam svima na porukama podrške - napisala je Diosa uz fotografije koje je objavila na društvenoj mreži. Na fotografijama joj se vide povoji na grudima.

Diosa je rođena u gradiću El Tigre na sjeveru Venezuele. Bivša Playboyeva zečica nakon manekenske karijere, koja joj je donijela vojsku obožavatelja, odlučila se za ples oko šipke.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • IvankaHorvatinčić 31.03.2015.

    E tak joj i treba!

  • kralj33 29.03.2015.

    glupaca mogla je meni past na kitu

  • lulu_11 29.03.2015.

    Gdje vi nalazite te ljude. Nemoguće da nema netko zanimljiviji od BIVŠE playboyeve zečice pa taman da i nije razbio/la sise!

Komentiraj...
Vidi sve komentare