To je to što me zanima!

Jeff Bezos zaprosio bivšu ljubavnicu: Lauren se odmah pohvalila velikim dijamantom

Lauren i Jeff su dugo bili ljubavnici, a onda su procurile njihove lascivne poruke, pa su se oboje rastali od svojih partnera koji su se međusobno poznavali, pa čak i družili...
Vidi originalni članak

Osnivač Amazona Jeff Bezos (59) zaručio se s djevojkom Lauren Sanchez (53), piše britanski Daily Mail. Lauren je sudbonosno 'da' rekla na Bezosovoj luksuznoj jahti, a paparazzi su ubrzo 'uhvatili' ogroman prsten na njezinoj ruci. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lauren je bivša televizijska voditeljica, a ona i milijarder službeno su zajedno od 2019., od kada su oboje prekinuli dugogodišnje brakove. Ona i Jeff su dugo bili ljubavnici, a onda su procurile njihove lascivne poruke, pa su se oboje rastali od svojih partnera koji su se međusobno poznavali, pa čak i družili, čime je izdaja bila još gora. 

PLOVE UZ ŠPANJOLSKU OBALU FOTO Odmor na megajahti: Jeff Bezos i djevojka sunčaju se na jahti od 500 milijuna eura

Bezos je prije Lauren bio 25 godina u braku sa spisateljicom MacKenzie Scott, a iste godine su se razveli. Fotografije sretno zaručene Lauren i Jeffa pogledajte OVDJE

Često vrijeme provode na njegovoj luksuznoj jahti i uživaju na otocima, a zajedno su se posvetili aktivizmu za očuvanje okoliša. 

UGOVOR OD 3,4 MILIJARDE DOLARA Bezosovoj tvrtki Blue Origin ugovor s NASA-om za izgradnju svemirske letjelice Blue Moon

Osim što je dugogodišnja televizijska voditeljica, Lauren je pilotkinja te je sudjelovala na snimanju filma 'Dunkirk'. 

- Želim biti u helikopteru cijelo vrijeme - rekla je jednom prilikom.

 - Život može biti tako kaotičan s toliko toga. Podignite se i nalazite se u energetskom prostoru u kojem nitko drugi nije. Djeluje smirujuće. Kad sam gore, potpuno sam zadovoljna - dodala je Lauren koja se često nađe na meti kritika.

Ona je drastično promijenila izgled od ljubavnih početaka s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu, a mnogi smatraju kako je pretjerala s plastičnim operacijama, te je uspoređuju s voštanom figurom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • TDH73 27.05.2023.

    Ja mislio zaposlio, kad Ono bolje procitao zaprosio

  • KusNjega 23.05.2023.

    Jel netko mislio da će reći NE !!!

  • xOOx 22.05.2023.

    ljubav nema cijenu haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare