To je to što me zanima!

'Pale' zamjerke za Albinin spot: 'A gdje je refren na hrvatskom?'

Nakon prvotnih pohvala, nanizale su se i zamjerke. Najviše obožavatelja Albini i njezinom timu zamjera što je u spotu cijela pjesma bila na engleskom jeziku
Vidi originalni članak

Sinoć je na YouTube platformi izašao spot za pjesmu 'Tick-Tock', s kojom će Splićanka Albina Grčić (22) predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Pregledan je više od 200.000 puta, a njezini obožavatelji pisali su kako je to svjetski odradila.

POGLEDAJTE VIDEO:

No nakon prvotnih pohvala, nanizale su se i zamjerke. Najviše obožavatelja Albini i njezinom timu zamjera što je u spotu cijela pjesma bila na engleskom jeziku. Izbacili su refren koji je Splićanka na Dori otpjevala na hrvatskom jeziku i sve oduševila. 

ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE ANKETA: Sviđa li vam se Albinin videospot za pjesmu 'Tick-Tock?

- Nadam se da će na nastupu zadržati onaj posljednji refren na hrvatskom jeziku, jako lijepo zvuči. Možda je čak i bolje nego na engleskom jeziku. Nedosjate mi hrvatski dio u pjesmi - neki su od komenara. No to nije bila jedina zamjerka. Javili su se neki kojima se spot ipak nije toliko svidio.

- Pjesma je stvarno dobra, to prolazi u Europi. Vidim da se i strancima posebice sviđa hrvatskio dio koji bi trebali ostaviti. Ali spot je loš, mislim da je previše kopije od nekih svjetskih spotova. Trebao bi više predstaviti Hrvatsku, s našim motivima i ljudima. Ovako previše odskače. Generalno, mislim da joj je sami nastup na Dori bio bolji od ovog spota - jedan je od komentara ispod videospota pjesma na YouTubeu. 

Inače, Albina je nedavno rekla kako je počela s pripremama, a pobjeda na Dori puno joj znači. Za za RTL.hr. je ispričala kako je o odlasku na Eurosong maštala otkako je bila dijete.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • LJEPOTICA 1 01.03.2021.

    Ma ove frizure!Mlada si!Ovo je za Jovanku Broz!👵

  • 01.03.2021.

    Ne vidim nam dobre kritike i dobru plasiranost na natjecanju

  • mmateica24 01.03.2021.

    Nikako, sve je uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare