To je to što me zanima!

Paltrow pozirala gola u planini, fanovi kritiziraju: Vide se rebra

Gwyneth je pozirala leđima okrenutim kameri, ispruženih ruku dok promatra planine ispred sebe. Obožavatelji su se najprije pitali je li to zaista ona ili model unajmljen za snimanje
Vidi originalni članak

Američka glumica Gwyneth Paltrow (46) je pokrenula komentiranje nakon što je na svojoj Instagram stranici 'Goop' objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola u planinama, prenosi Daily Mail

Gwyneth je tako pozirala leđima okrenutim kameri, ali su se obožavatelji najprije pitali je li to zaista ona. Žena na fotografiji ima istu građu kao glumica te istu valovitu kosu, ali im je svejedno bilo teško procijeniti je li to zaista ona ili model unajmljen za snimanje. Pozirala je ispruženih ruku u zraku dok promatra planine ispred sebe.

- Lažemo sebe iz dobrih ili loših razloga, bilo da se radi o samozaštiti ili samouništenju (što je ponekad isto). Ali zašto? Trebate slušati svoje tijelo kako biste se riješili predrasuda - stoji u opisu fotografije, koja je skupila više od 10.000 lajkova na društvenoj mreži.

- 'Ako želite promovirati prirodno, onda prestanite s ovakvim nerealističnim fotografijama', 'Uzimate li ikad modele koji ne izgledaju kao da gladuju?' - neki su od komentara ispod fotografije, kojima su obožavatelji ukazali na glumičinu mršavost. Neki su bili još radikalniji pa su istaknuli kako joj se vide rebra. S druge strane, neki su je branili. 

Gwyneth Paltrow dobitnica je Oscara za najbolju glumicu, a naslovnice je nizala zahvaljujući svojim vezama sa slavnim kolegama. S glumcem Bradom Pittom (55) bila je zaručena, a nakon njega viđala se i s Benom Affleckom (46). Svoju prvu naslovnicu za magazin InStyle snimila je u siječnju 1999. Slava ju je tada ponijela, ali je taj period za nju bio izuzetno težak, jer je njezin otac, redatelj i producent Bruce Paltrow, u to vrijeme počeo imati problema sa zdravljem. Preminuo je od raka jednjaka, a Gwyneth se s gubitkom teško pomirila.

Te iste godine našla se ponovno na naslovnici InStylea, a u privatnom životu sreću je pronašla uz rockera Chrisa Martina (42) s kojim je dobila dvoje djece,  Apple (15) i Mosesa (13).

- U tridesetima je moj fokus bio na djeci i većinu sam vremena provodila kod kuće. Kuhala sam s djecom i započela s radom svog lifestyle brenda Goop. Bila sam sretna i ispunjena kao majka i domaćica - kaže Gwyneth.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 12.09.2019.

    niti je lijepa ni zgodna.

  • 12.09.2019.

    ajoj, zaklonila je tijelom čisti pogled planine

  • bree77 12.09.2019.

    Musava ženska sa nula karizme....

Komentiraj...
Vidi sve komentare