To je to što me zanima!

Pamela Anderson bila je jedna od najvećih seks bombi 90-ih, a ovako izgleda danas bez šminke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je se nekoć nije moglo vidjeti bez savršene šminke i odjevne kombinacije, Pamelu su fotografi snimili u običnoj bijeloj majici i plavo bijeloj trenirci dok je šetala psa sa svojim pomoćnikom Jonathanom
Vidi originalni članak

Pamela Anderson (54) devedesetih se proslavila ulogom u hit seriji 'Spasilačka služba', no mnogi je osim po atraktivnom izgledu pamte i po brojnom kontroverzama. Međutim, glumica se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti, a paparazzi su je nedavno ulovili u šetnji Malibuom u opuštenom izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se nekoć ovu zvijezdu nije moglo vidjeti bez savršene šminke i  upadljive odjevne kombinacije, Pamelu su fotografi snimili u običnoj bijeloj majici i plavo bijeloj trenirci dok je šetala psa sa svojim pomoćnikom Jonathanom.

Prepoznatljivu plavu kosu nosila je u opuštenim valovima. 

ZVIJEZDA 'SPASILAČKE SLUŽBE' Pamela slavi 54. rođendan: Bila je u braku 12 dana, slikala se za Playboy i snimila seks video...

Osim svojim razvodima i amaterskim kućnim uratkom, Pamela je punila stranice novina i brojnim plastičnim operacijama. Dok je mnogi i dalje kritiziraju zbog silikonskih grudi i pretjeranog korištenja botoksa, neki je i dalje smatraju predivnom.

Povukla se iz svijeta glume i posvetila aktivizmu za prava životinjama. Nedavno je potvrdila da će snimati TV emisiju 'Pamela Anderson's Home Reno' koji će pratiti njenu obnovu bakinog doma.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 16.01.2022.

    Promijenila se

Komentiraj...
Vidi sve komentare