Obavijesti

Show

Komentari 43

Pamela slavi 54. rođendan: Bila je u braku 12 dana, slikala se za Playboy i snimila seks video...

Pamela slavi 54. rođendan: Bila je u braku 12 dana, slikala se za Playboy i snimila seks video...
6

U svijet slavnih ušla je u potpunosti slučajno, a postala je poznata po svojim kućnim seks snimkama, turbulentinim vezama i pretjerivanju s plastičnim operacijama

VIDEO

Glumica Pamela Denise Anderson danas slavi svoj 54. rođendan. Nakon što se u '90-ima proslavila ulogom u hit seriji "Spasilačka služba" nastavila je puniti naslove medija sa seks snimkama iz kućne radinosti koje su završile na internetu, prekidima i razvodima, pa čak i sa svojim plastičnim operacijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pmela Anderson otela muža od bivše partnerice 01:59

Pamelin djed iz Finske je došao u Kanadu, a ona se 1. srpnja 1967. godine rodila u Britanskoj Kolumbiji. Zato što joj se datum rođenja poklapao sa stogodišnjom obljetnicom službenog osnutka Kanade neke su je novine prozvale "stogodišnjom bebom".

Karijeru je započela 1989. zbog sretne slučajnosti. Na nogometnoj utakmici u Vancouveru je nosila majicu s logom pivovare, a kad je to primijetio netko iz pivovare, angažirali su ju kao svoje zaštitno lice. Ubrzo nakon toga uslijedila je i njena suradnja s časopisom Playboyem, na čijoj se naslovnici pojavila iste godine. S Playboyem je nastavila surađivati dulje od 20 godina.

Nakon što se preselila u Los Angeles započela je svoju glumačku karijeru, a svoju planetarnu popularnost duguje ulozi C. J. Parker u seriji "Spasilačka služba". U seriji je glumila od 1992. do 1997. godine. Tijekom sredine '90-ih uslijedile su i skandali u njenom privatnom životu.

Samo četiri dana nakon što su se upoznali, udala se za Tommyja Leeja (58), bubnjarom metal benda Motley Crue. Zajedno imaju dvojicu sinova, Brandona (25) i Dylana (23). Pamelin i Tommyjev trajao je samo tri godine, od 1995. do 1998. Samo jer je bio kratak, ne znači da nije bio pun materijala za tabloide.

Bivša cura Pamelinog novog supruga: 'Ona je razaračica domova. Dan i ja imamo djecu'
Bivša cura Pamelinog novog supruga: 'Ona je razaračica domova. Dan i ja imamo djecu'

Dok su bili na medenom mjesecu, netko je provalio u njihovu kuću i ukrao kućnu seks-snimku. Snimka je zatim objavljena na internetu, sve da bi se otkrilo da to Pameli nije jedina seks-snimka i da je jednu snimila ranije, dok je bila u vezi s glazbenikom Bret Michaelsom (58) iz benda Poison.

Tijekom njihove veze Tommy je uhvaćen i optužen za nasilje nad Pamelom, a dobio je kaznu d 6 mjeseci u zatvoru.  Pamela je nekoliko godina nakon razvoda optužila Tommyja da se zbog dijeljenja igala za tetoviranje zarazila hepatitisom C. Nakon rastave izazvala je još skandala sa svojim brakovima. Tijekom godina udala se i rastala još tri puta, a sada je na suprugu broj pet je od prosinca prošle godine.

2019 Cannes Film Festival

Pamela je u 2020. imala čak dva vjenčanja, jedno početkom godine, a drugo u prosincu. Brak s Hollywoodskim producentom Jon Petersom (76) trajalo je manje od dva tjedna. Krajem godine ponovno je stala pred oltar, ovog puta za svog tjelohranitelja, Dana Hayhursta. Iako je par sretan, Hayhurstova bivša žena tvrdi kako je Pamela razrušila njenu obitelj, posebno troje mlade djece.

Anderson su često kritizirali ne samo zbog njezinih veza, nego i njenih operacija. Puno ih još uvijek kritizira njene silikonske grudi i pretjeranu količinu botoksa, ali ju drugi smatraju još uvijek predivnom. Povukla se iz svijeta glume i posvetila aktivizmu za prava životinjama. Najnovije vijesti potvrdile su da će snimati TV emisiju "Pamela Anderson's Home Reno" koji će pratiti njenu obnovu bakinog doma. Uz to je trenutačno u tijeku snimanje filma o njoj i Tommyju Leeju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin