To je to što me zanima!

Pamela Anderson opovrgnula tajnu svadbu: 'Nisam se udala'

Priznala je kako je veza postojala, no tvrdi da je brzo propala. Čini joj se kao da je upala u neki vrtlog, no o svemu ne želi razmišljati. Bez obzira na to, zvijezda Baywatcha ne odustaje od novog potencijalnog braka
Vidi originalni članak

Daily Mail piše kako se glumica Pamela Anderson (52) navodno na tajnoj ceremoniji u Malibuu u siječnju udala za kolegu iz industrije Jona Petersa (74), no ona tvrdi kako su to samo neutemeljeni tračevi.

- Nisam se udala, mislim da sam laka meta i podložan temelj za nagađanja i tračeve. Ljudi samo žive u strahu, ne znam o čemu se radi, ali strah je tu imao presudnu ulogu. Bio je to samo jedan mali slatki trenutak, koji je došao i otišao, ali vjenčanje se nije dogodilo - rekla je glumica. No, ne bi začudila svoje obožavatelje da samo 12 dana nakon navodnog vjenčanja nije bilo govorkanja o njihovoj rastavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pamela ima veliko srce i voli jako i brzo. Vratila se s putovanja i Jon joj je rekao: 'Volim te, vjenčajmo se.' Ona je rekla 'dobro'. Ali, odmah je vidjela da je on previše fokusiran na slavu, dok ona pokušava da provodi što više vremena van javnog života s obzirom na to da se fokusirala na humanitarni rad - rekao je dobro upućen izvor za Page Six.

Priznala je kako je veza ipak postojala, no tvrdi da je brzo propala. Čini joj se kao da je upala u neki vrtlog, no o svemu ne želi razmišljati. Bez obzira na to, zvijezda Baywatcha ne odustaje od novog potencijalnog braka.

- Želim se udati još samo jedan put, molim te Bože, još samo jednom - izjavila je. 

Glumica je poznata po svom turbulentnom ljubavnom životu. Prethodno je bila u braku s rokerom Tommyjem Leejem (57) i Kidom Rockom (49), kao i s igračem pokera Rickom Salomonom (52) dva puta.

POGLEDAJTE NOVI URNEBESNI SHOW 'DESERTI OD OKA': DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare