Obavijesti

Show

Komentari 0

Pamela Anderson opovrgnula tajnu svadbu: 'Nisam se udala'

Pamela Anderson opovrgnula tajnu svadbu: 'Nisam se udala'
5

Priznala je kako je veza postojala, no tvrdi da je brzo propala. Čini joj se kao da je upala u neki vrtlog, no o svemu ne želi razmišljati. Bez obzira na to, zvijezda Baywatcha ne odustaje od novog potencijalnog braka

VIDEO

Daily Mail piše kako se glumica Pamela Anderson (52) navodno na tajnoj ceremoniji u Malibuu u siječnju udala za kolegu iz industrije Jona Petersa (74), no ona tvrdi kako su to samo neutemeljeni tračevi.

- Nisam se udala, mislim da sam laka meta i podložan temelj za nagađanja i tračeve. Ljudi samo žive u strahu, ne znam o čemu se radi, ali strah je tu imao presudnu ulogu. Bio je to samo jedan mali slatki trenutak, koji je došao i otišao, ali vjenčanje se nije dogodilo - rekla je glumica. No, ne bi začudila svoje obožavatelje da samo 12 dana nakon navodnog vjenčanja nije bilo govorkanja o njihovoj rastavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

- Pamela ima veliko srce i voli jako i brzo. Vratila se s putovanja i Jon joj je rekao: 'Volim te, vjenčajmo se.' Ona je rekla 'dobro'. Ali, odmah je vidjela da je on previše fokusiran na slavu, dok ona pokušava da provodi što više vremena van javnog života s obzirom na to da se fokusirala na humanitarni rad - rekao je dobro upućen izvor za Page Six.

Priznala je kako je veza ipak postojala, no tvrdi da je brzo propala. Čini joj se kao da je upala u neki vrtlog, no o svemu ne želi razmišljati. Bez obzira na to, zvijezda Baywatcha ne odustaje od novog potencijalnog braka.

- Želim se udati još samo jedan put, molim te Bože, još samo jednom - izjavila je. 

Glumica je poznata po svom turbulentnom ljubavnom životu. Prethodno je bila u braku s rokerom Tommyjem Leejem (57) i Kidom Rockom (49), kao i s igračem pokera Rickom Salomonom (52) dva puta.

POGLEDAJTE NOVI URNEBESNI SHOW 'DESERTI OD OKA': DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Pokretanje videa...

13:10

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu