To je to što me zanima!

Pamela još voli biti 'zločesta' i pozirati za seksi fotografije

Bivša Playboyeva zečica ni s 49 godina ne odustaje od pokazivanja svojeg seksepila. Njezini sinovi teško su prihvatili njezinu prošlost i rekordan broj Playboyevih naslovnica
Vidi originalni članak

Puno sam opuštenija u svojoj koži danas nego prije. Žene su senzualne i to se ne mijenja s godinama, pa ja i danas volim biti zločesta i fotografirati se bez odjeće, kaže Pamela Anderson

Bivša Playboyeva zečica i glumica ni s 49 godina ne odustaje od pokazivanja svojeg seksepila. Njezini sinovi Brandon (20) i Dylan (17) teško su prihvatili njezinu prošlost i rekordan broj Playboyevih naslovnica.

- Puno smo razgovarali o tome i sad smo u odličnim odnosima. Sretna sam jer su me upoznali sa svojim curama - rekla je Pamela, koja sinove ima s rokerom Tommyjem Leejem (54).

Inače, čini se da plavokosa seks bomba pronašla novu ljubav. Naime, posljednjih nekoliko mjeseci šuška se da je u vezi s osnivačem WikiLeaksa Julianom Assangeom (44).  Pamela je u posljednjih četiri mjeseca u ekvadorskoj ambasadi u Londonu u kojoj zviždač boravi, bila čak pet puta u četiri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 177

  • Mercedes s klasa 14.02.2017.

    Zena moje mladosti. Ah ti svi playboyi i spasilacke sluzbe. Trci Pamela trci

  • 14.02.2017.

    sad non stop o pameli vratite nam emily ratjakowski

  • Der Kommissar 14.02.2017.

    Može Pammy whammy kad god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare