To je to što me zanima!

Pao novi rekord: Dragojević je rasprodao i drugi koncert...

Nakon rasprodanog prvoga koncerta organizatori su počeli razmišljati o drugoj svirci. Nekoliko dana bilo je neizvjesno jer se čekala odluka Oliverovih doktora
Vidi originalni članak

Glazbenik je prvi koncert u Splitu 15. prosinca u Spaladium Areni rasprodao u roku osam sati. Drugi koncert, koji će biti dan poslije, rasprodao se još brže. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon rasprodanog prvoga koncerta Oliver Dragojević (69) i organizatori počeli su razmišljati o drugoj svirci. Nekoliko dana bilo je neizvjesno jer se čekala odluka Oliverovih doktora. 

Dalmatinski pjevač se ne predaje te ga niti umor od terapija ne može zaustaviti da finalizira pripreme za koncert. Sa svojim pratećim bendom Dupini Oliver se redovito sastaje nedaleko splitskog kafića.

- Dane provodim kod kuće gdje sviram i pjevam. Znate, ujutro ustanem, uzmem gitaru i počnem svirati, i tako po cijeli dan. Nije mi teško, gledam na to kao jednu vrstu rekreacije - rekao je i dodao da utjehu nalazi u pjesmama.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • sadilinikada 24.11.2017.

    Koliko je gradana umrlo , koji su posteno radili i zdravo zivjeli pa ih nitko ne spominje, nevidim po cemu je on zasluzio toliku medisku paznju, umirali su i veci.

  • sadilinikada 24.11.2017.

    doslo vrijeme , kako je zivio dugo je zivio, svi koji dodu na koncer dolaze iz samilosti jer su svjesni da slijedeceg nece biti

  • Anakin S 24.11.2017.

    Pivaj dok te god zdravlje služi ...https://youtu.be/JuQc0sItEGc

Komentiraj...
Vidi sve komentare