To je to što me zanima!

Pao pomirbeni seks? Monika i Jovana prepustile se strastima

Cijela kuća bruji o seksu između Monike i Jovane. Matora zna da se tamo nalazi kamera, a mi smo vidjeli tko je bio gore, a tko dolje, rekao je voditelj
Vidi originalni članak

Iako gledatelje “Zadruge” ništa ne može pretjerano iznenaditi, Hrvatica Monika Horvat (28) svojim ponašanjem to je uspjela.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije ulaska u show samouvjereno je tvrdila kako gledatelji neće imati priliku gledati njezine “vruće akcije”, a samo nekoliko dana nakon toga ljubitelji realityja imali su priliku uživati u strastvenim poljupcima i dodirima između Monike i Jovane Tomić, poznatije kao Matora.

No veza je brzo prekinuta i svaka je otišla na svoju stranu. Odvojenost je trajala puna tri mjeseca, sve do zadnje zabave, nakon koje su, sudeći po izjavama zadrugara, djevojke imale seksualne odnose.

- Cijela kuća bruji o seksu između Monike i Jovane. Matora zna da se tamo nalazi kamera, a mi smo vidjeli tko je bio gore, a tko dolje - rekao je voditelj. Djevojke su negirale da je u novogodišnjoj noći 'pao' seks bez obzira na to što su voditelj i Zadrugari tvrdili suprotno.

  BORA O HRVATICI U ZADRUZI: 'Monika je milijunašima služila samo za zabavu. Bahata je...'

- Neću ulaziti u detalje. Moniku poštujem jer je to djevojka koja je odmah na početku priznala da joj se sviđam - rekla je Jovana o Hrvatici i dodala kako joj ne smeta što je u vrelim akcijama gleda bivša djevojka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 10.01.2021.

    Ja ću stvarno povratiti

  • kerfa paravan 08.01.2021.

    Se može to nekak vidjeti kako su se njih dvije pomirile. Pitam za frenda

  • Ekscem 08.01.2021.

    e dobro sad idem lagano šlajfati majmuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare