To je to što me zanima!

Papa Franjo uputio pozdrave Cetinskom, Rafi, Alenu Hržici i sestrama Husar uoči koncerta

Ususret koncertu, na stadionu je organiziran i duhovno-molitveni pretprogram kao priprema za svetkovinu Duhova u koju sudionici ulaze ovim koncertom slavljenja
Vidi originalni članak

Papa Franjo primio je s oduševljenjem vijest o Duhovskom bdjenju kroz molitvu i glazbu koje će se održati na koncertu 'Progledaj srcem' 4. lipnja u Zagrebu, izvijestio je u subotu državni tajnik Njegove Stolice, kardinal Pietro Parolin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pismo s pozdravima i riječima Svetog Oca upućenih sudionicima duhovno-glazbenog koncerta 'Progledaj srcem' bit će pročitano na samom događaju u subotu, 4.6., uoči početka događaja u 20 sati na Stadionu Maksimir koji se u organizaciji Laudato TV-a treba održati pred 50 tisuća ljudi.

Koncert suvremene duhovne glazbe 'Progledaj srcem' šesti je po redu i ove se godine prvi puta održava na otvorenome. Među 17 izvođača u glavnom programu su imena koja su ostavila značajan trag u hrvatskoj duhovnoj glazbenoj sceni, sudjeluje više od 1.200 ljudi u organizaciji, 200 volontera te gotovo 100 glazbenika na pozornici.

'PROGLEDAJ SRCEM' Marija Husar Rimac uoči velikog koncerta duhovne glazbe: 'Idem na vježbe pjevanja kod sestre'

Ususret koncertu, na stadionu je organiziran i duhovno-molitveni pretprogram kao priprema za svetkovinu Duhova u koju sudionici ulaze ovim koncertom slavljenja.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 29.05.2022.

    Jel bude biciklijada 😵‍💫

  • jamesbond7777 29.05.2022.

    Navodno dolazi i na koncert 2030 od Domenikee🙄a Aljbinaaa bude predgrupaa

  • Let's Go 29.05.2022.

    Sječam se kada su novinari pitali Donalda Trumpa dali će se sastati sa papom? A on im je odgovorio Dali znate da papa vjeruje u "klimatske promjene"? 👍😂🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare