To je to što me zanima!

Parada kiča: Cardi B došla kao školjka, a Katy žvakaća guma

Kylie Jenner nije se odvajala od dečka, repera Travisa Scotta. Reality zvijezda odjenula se netipično za sebe i došla u 'pomaknutom' ružičastom odijelu
Vidi originalni članak

Sezona dodjela 'kipića' u punom je mahu, a u nedjelju su zvijezde prošetale crvenim tepihom na 61. dodjeli glazbenih nagrada Grammy u Los Angelesu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

DOMINIRALI REPERI Ušla u povijest: Cardi B dobila je prvi Grammy za rap album

Pjevačica Katy Perry (34) je za najveću glazbenu noć u godini odjenula ružičastu Balmain haljinu, a modni kritičari komentirali su da izgleda poput 'žvakaće gume' i 'balona'. Njezina haljina proglašena je jednom od najgorih na svečanosti. Na crvenom se tepihu pojavila bez dečka, glumca Orlanda Blooma (42). 

Jennifer Lopez (49) došla je u društvu partnera, umirovljenog profesionalnog igrača bejzbola Alex Rodrigueza (43). Nosila je haljinu Ralph & Russo uz pompozni šešir, dok je Alex odjenuo šareno Tom Ford odijelo. Mnogi su komentirali kako se par nije vizualno uskladio. 

Reperica Cardi B (26) pojavila se kao 'biser' u haljini koja simbolizirala školjku. Teatralna haljina je iz Muglerove 'Couture vintage' kolekcije koju je dizajnirao 1995. 

Pjevačica Ashanti (38) prošetala se u Afffair haljini s visokim prorezom koji ističe noge. Modni kritičari komentirali su kako haljina ne laska njezinoj figuri. 

Kylie Jenner (21) nije se odvajala od dečka, repera Travisa Scotta (26). Reality zvijezda odjenula se netipično za sebe i došla u 'pomaknutom' ružičastom odijelu. 

Jedna od najlošije odjevenih dama s crvenog tepiha je i pjevačica Meghan Trainor (25). Bijeli kombinezon Christiana Siriana vizualno ju je dodatno 'proširio'. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

BOLJE DA NISU SKUPA: Ovi horoskopski parovi se međusobno varaju iza leđa, nema šanse da uspiju

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 11.02.2019.

    Parada kica i neukusa.. i zdepastih zena

  • medeki 11.02.2019.

    Odjeća bi trebala poljepšati ljude, ovi su skupo platili da ih poružni. Kako zvijezdice nisu naučile da je dovoljno izvalit bradavicu, i imaš svu pažnju medija.

  • PutZaNigdje 11.02.2019.

    "Cardi B(26)" - O živote, ja sam bila sigurna da ta ima blizu 40.

Komentiraj...
Vidi sve komentare