To je to što me zanima!

Paralizirala joj se kičma zbog injekcija za povećanje guze

Ninel Conde donji dio kralježnice potpuno se ukočio i ne može se kretati jer joj je liječnik, dok joj je davao injekciju za povećanje stražnjice, izgleda pogodio živac
Vidi originalni članak

Meksička pjevačica i glumica proslavila se ulogom u sapunici 'Rebelde'. Više nego po pjevačkom ili glumačkom talentu poznata je po svojim raskošnim oblinama. Ninel Conde (35) želi izgledati savršeno i biti seksi te ne preza ni pred čim kako bi ostvarila svoj cilj. Jedna od metoda koju je koristila kako bi bila lijepa su silikonske injekcije za povećanje stražnjice. 

Kad su prije nekoliko mjeseci mediji raskrinkali tajnu njene bujne pozadine, Ninel je poricala da ide na injekcije za povećanje. Sada je pak zbog tih injekcija završila u bolnici. Kako pišu meksički mediji, donji dio kralježnice potpuno joj se ukočio i ne može se kretati jer joj je liječnik, dok joj je davao injekciju za povećanje stražnjice, jamačno pogodio živac. 

Osim što povećava guzu, Ninel je u nekoliko navrata bila kod plastičnog kirurga na povećanju grudi. Bila je i na korekciji nosa, ali ni jedan zahvat ne želi priznati. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zrinka_2012 07.07.2012.

    koje bolesti rade ljudi... rađe nemat guzicu nego se pumpat tim sranjima

  • Dusanka DuleLukic 07.07.2012.

    Nije mije zao,treba svaku Bog da kazni.Od Boga dobile sve normalno,hoce ekstra van Bozijeg davanja,Neka toin i treba.

  • tkoceovoprezivit 07.07.2012.

    Ova u prijavama kada treba upisati ime jednog od roditelja, upisuje JUGOPLASTIKA

Komentiraj...
Vidi sve komentare