To je to što me zanima!

Paranoična Kristen Stewart: Strahujem da će me netko ubiti

Glumica je izjavila kako se boji da bi društvene mreže mogle pogubno utjecati na njezinu sigurnost jer putem njih svi cijelo vrijeme mogu znati gdje se nalazi
Vidi originalni članak

U današnje vrijeme svi su na Facebooku i Twitteru i cijelo vrijeme znaju gdje se nalazite. Strahujem da će me netko ubiti nakon što sazna lokaciju na kojoj se nalazim, požalila se Kristen Stewart (22) u intervjuu.

Glumica 'Sumrak sage' je priznala kako se boji da bi netko putem društvenih mreža mogao otkriti lokaciju na kojoj se nalazi, pronaći je i ubiti.

No osim straha da društvene mreže mogu štetno utjecati na njezinu sigurnost, Kristen priznaje da one u isto vrijeme korisnicima nude sjajne komunikacijske mogućnosti.

- Ja jednostavno previše razmišljam o svemu što bi moglo biti zastrašujuće. Društvene mreže u isto vrijeme mogu biti i korisne. Mislim da je masovna komunikacija dobra stvar. To je zapravo sjajna stvar, ali i zastrašujuća - zaključila je Kristen kojoj se dečko Robert Pattinson nedavno vratio u zagrljaj nakon što ga je varala s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • PuKi1 14.10.2012.

    Postoji ona jedna opcija "deactivate account" :P

  • ja-sam 14.10.2012.

    Ne boj se neće grom u koprive, a bila bi ti slavna jedino kao blagajnica na kasi u trgovini da ti tatica nije producent koji ti sređuje uloge i da nema povampirenih pubertetlija koji gledaju razne sumrakove. Talent, izgled i šarm, nula bodova...još je antipatikus za popizditi......

  • Fritza 14.10.2012.

    Joooj, nemrem si pomoći, meni je ta "glumičica" tak grda, a glumi - Bože sačuvaj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare