To je to što me zanima!

Paranormalni ljubavni romani nikad nisu bili ovako popularni

'Ponoćne vrste' Lare Adrian, 'Dracula' Brama Stokera, 'Sumrak' saga Stephanie Meyer, djela Anne Rice, serijal Borisa Rashete 'Mjesec boje krvi', tek su neki hitovi
Vidi originalni članak

Paranormalni ljubavni romani nikad nisu bili ovoliko popularni, ali upravo zbog toga teško je odabrati pravi. Na tržištu ih se svaki dan pojavljuje neki novi naslov, a primjer Lare Adrian i njenog serijala “Ponoćne vrste” potvrđuje pravilo. Nasreću, Adrianin serijal nikoga neće ostaviti ravnodušnim. No koja je vaša najdraža vampirska knjiga? Je li to Bram Stoker i njegov "Dracula'' ili saga “SumrakStephenie Meyer ili možda su to djela Anne Rice s kojima je osvojila svijet i upoznala čitatelje s neodoljivim vampirom Lestatom?

Nemojte kriti koga se najviše bojite ili na čije slatko-strašne priče uzdišete. Nije sve na strancima, važno je napomenuti da ni hrvatski pisci ne bježe od žanra. Tako je serijal Borisa RasheteMjesec boje krvi” oduševio domaću publiku, a Sanja Petriška koja piše pod pseudonimom Viktoria Faust već godinama straši ljubitelje kako vampirskim tako i raznim drugim jezivim pričama. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • fabijus veliki 29.10.2013.

    sve tri knjige o lestatu i ekipi su uvjerljivo najbolje

  • bajna_ilona 29.10.2013.

    Vampir Lestat, prije deset godina sam ceznula da me gricne :)

  • Zmaajka 28.10.2013.

    kad imam para tad sam paranormalna a kad nemam para e onda se povampirim

Komentiraj...
Vidi sve komentare