To je to što me zanima!

Paris Hilton ima snimku za odrasle, ali seksa se užasavala

Bila sam poznata kao seks simbol, ali bilo što seksualno me užasavalo. Voljela sam se samo ljubiti, mnoge moje veze nije uspjele zbog toga, objasnila je Paris
Vidi originalni članak

Paris Hilton danas slavi 42. rođendan, a u intervjuu za Harper's Bazaar otkrila je da je u svojim 20-tim godinama sumnjala da je aseksualna. Tek kad je upoznala svog supruga Cartera Reuma (42) prestala je preispitivati svoju seksualnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila sam poznata kao seks simbol, ali bilo što seksualno me užasavalo. Voljela sam se samo ljubiti, mnoge moje veze nije uspjele zbog toga - objasnila je Paris u razgovoru s magazinom. 

Međutim, sve se promijenilo 2019.  kada je Paris upoznala Cartera na okupljanju obiteljskih prijatelja na Dan zahvalnosti.

- Tek sam s Carterom shvatila da nisam aseksualna. Zaista uživam s njim - priznala je. 

U njemu je pronašla ljubav svog života, ali prije njega se okretala za drugačijim muškarcima. 

- Nije slavan, pametan je, dolazi iz lijepe obitelji, dobra je osoba. Bilo je to suprotno od onoga na što sam navikla dok sam tražila dečke - izjavila je Paris. 

NEVJEROJATNO MLADOLIKA Paris Hilton pozirala s majkom: 'Ajme, one izgledaju kao sestre'

- Osjećam se kao da konačno dobivam ono što zaslužujem nakon pakla kroz koji sam prošla, a to je netko kome mogu vjerovati i netko s kime ću graditi pravi život - dodala je nasljednica i poduzetnica. 

Par se vjenčao 2021., a prošli mjesec dobili su svoje prvo zajedničko dijete – sina koji je u potpunosti promijenio njezinu perspektivu.

- Više me zanimaju bebe nego milijarde - našalila se dok je istaknula koliku ljubav osjeća prema njemu.

- Želim ga zaštiti i biti s njim svake sekunde. Jednostavno se aktivirao taj majčinski instinkt, koji prije nisam imala. Sada se osjećam potpuno - zaključila je Paris koja ima novu želju sada – imati djevojčicu.

U prošlosti su je povezivali s Leonardom DiCaprijomBenji Maddenom i Rickom Solomonom s kojim je snimila zloglasni kućni video seksa.

STIGLA PRINOVA Paris Hilton je postala majka. Sa suprugom Carterom dobila sina: To je oduvijek bio moj san!

Također, bila je zaručena četiri puta. Za manekena Jasona Shawa, nasljednika Parisa Latsisa, glumca Chrisa Zylku i konačno za Cartera Reuma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Jo.Ka. 17.02.2023.

    Ovo mi djeluje kao lovacka prica 😁

  • Orfej 17.02.2023.

    Zar ona nije isto snimila porno uratke prije toga

  • bvn nekretnine 17.02.2023.

    Sve one gutaju tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare