To je to što me zanima!

Paris Hilton tvrdi da je spolno zlostavljana: 'Bilo je strašno...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njezina traumatična priča iz prošlosti dobila je novi zaplet nakon što je bogatašica ispričala sve što joj se dogodilo u ustanovi koja joj je trebala pomoći
Vidi originalni članak

Bogatašica Paris Hilton (41) dugo je šutjela o traumatičnim događajima iz prošlosti. Izlaskom dokumentarca 'Ovo je Paris' javnost je saznala kako je Hilton bila maltretirana i zlostavljana u školi, a ona je sada detaljno opisala cijelu situaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada je imala 16 godina, Paris su poslali u psihijatrijski centar 'Provo Canyon School' na 11 mjeseci, rekla je. Ta škola bila je na dobrom glasu sve dok nije krenuo niz optužbi da verbalno, fizički i seksualno zlostavljaju osobe koje školu pohađaju.

ZANIJELA SE Zaštitar Paris Hilton trčao za njom na festivalu: 'Nadam se da je dobro plaćen, on ne staje...'

Hilton je progovorila o tome kako su članovi osoblja škole prisilno izvodili ginekološke preglede na njoj, ali i na ostalim studentima ženskoga spola. 

- Jako kasno u noći, oko tri ili četiri, odveli bi mene i druge cure u sobu i izvodili medicinske preglede. To čak nisu bili ni doktori, nego različiti članovi osoblja. Ne znam što su nam radili, ali znam da sigurno nisu bili doktori. Bilo je jako strašno i nešto što sam uspjela blokirati iz sjećanja godinama. Sada mi se sve vraća i kad sada kao odrasla osoba razmišljam o tome, shvaćam da je riječ o seksualnom zlostavljanju - izjavila je Paris za New York Times.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • _Varešak_ 16.10.2022.

    Kres nuo bih je,makar mi to bilo posljednje u životu.

  • ante-portas 12.10.2022.

    Jadna zena.

  • 12.10.2022.

    Zlostavljač je bio neiskusan i sve je morala sama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare