To je to što me zanima!

Paris Jackson ostaje u školi za djecu s psihičkm problemima

Nakon pokušaja samoubojstva završila je u internatu specijaliziranom za pomoć kod depresije. Iako joj je navodno bolje, TMZ saznaje da će tamo ostati godinama
Vidi originalni članak

Početkom lipnja pokušala se ubiti. Nakon toga njena obitelj saznala je da je o samoubojstvu razmišljala već i prije i to zato što ju je očeva smrt jako pogodila.

Nakon boravka u bolnici, Paris Jackson (15) poslali su u internat  za djecu sa psihološkim problemima. Iako joj je sad već znatno bolje, u Diamond Ranch akademiji navodno će ostati još dulje vrijeme. Boravak u internatu u Utahu stoji 78.500 kuna mjesečno. 

Isprva je planirano da će Paris u internatu biti svega nekoliko tjedana, no TMZ saznaje da će tamo ostati čak nekoliko godina dok ne razriješi sve probleme. Ustanova je specijalizirana za rješavanje depresije i problema s tugovanjem. Kći pokojnog Michaela Jacksona prijavljena je pod lažnim imenom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Kristina- 27.11.2013.

    Kao bolje joj je, ali svejedno ce ostati tamo jos godinama? Jadna, nece nikad ni izaci od tamo, proglasiti ce je neuracunljivom da bi sve novce pograbili sebe, ima "divnu obitelj"...

  • 27.11.2013.

    neće se ona nikad oporavit... kao da će njena familija dat da izađe.. jedna usta manje za pare

  • mila 19 27.11.2013.

    jadno dite...niti joj je on čača,niti joj je babab baba..a mater je prodala...žalosti do kosti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare