To je to što me zanima!

Paris Jackson svira gitaru, a Prince je dobio svoj prvi posao

Iako su mnogi mislili da Michaelova djeca neće htjeti raditi u showbusinessu, njima se ta ideja jako sviđa. Prince je izjavio da je jako sretan jer ih je otac dobro odgojio
Vidi originalni članak

Paris Jackson u nedjelju je uživala u glazbi. Na Twitteru je objavila fotografiju s električnom gitarom u ruci. Čini se da je četrnaestogodišnja djevojka odlučila krenuti stopama svog oca koji je bio poznat i kao kralj popa. Paris je pozirala u crnoj majici s natpisom 'Nirvana', a kratku kosu prekrila je kapom u istoj boji. Dugu kosu skratila je nedavno, a novom frizurom se također pohvalila na društvenoj mreži. U showbusinessu odlučio se okušati i Prince Jackson (16). 

Iako su mnogi mislili da se Michaelova djeca neće htjeti baviti poslovima koji imaju veze s medijima, njima se ta ideja ipak jako sviđa. Prince je nedavno otkrio da želi biti producent, scenarist, redatelj ili glumac, a posao je dobio u showu 'Entertainment Tonight' gdje su ga imenovali specijalnim dopisnikom. Prince će za potrebe showa razgovarati s poznatim osobama, a prvi od njih su glumci James Franco i Zach Braff, te redatelj Sam Raimi. 

- Cijeli život okružen sam sličnim stvarima, ali drugačije je intervjuirati nekoga i biti intervjuiran - rekao je Prince te dodao kako se na svemu što naučio zahvaljuje svome ocu. 

- Dobro me odgojio - rekao je Prince. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 19.02.2013.

    a šta je mala sad emo? O_o

  • GoldenEye 19.02.2013.

    onaj najmlađi Blanket,najviše izgleda kao Michael.al stvarno isti MJ kad je bio mali

  • matheus666 19.02.2013.

    Kao prvo to mu nisu bioloska djeca , kao drugo to je bass gitara... Bar ste to mogli napisat kak spada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare